Велев: Мачът с Левски за нас е като всеки друг

17:03
Велев: Мачът с Левски за нас е като всеки друг
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев заяви на днешната си пресконференция преди мача с Левски от турнира за Купата на страната, че играчите нямат нужда от допълнителна мотивация.

"За нас това е мач, като всеки друг. Футболистите ми знаят много добре за какво играят, както и че публиката по трибуните очаква от нас най-доброто ни лице. Утре ще се види доколко добре познавам новият Левски, но за мен той е един добър и балансиран отбор", каза Велев.

Специалистът обяви списъка си от 19 футболисти веднага след края на последното занимание, преди утрешното домакинство на Левски за Купата на България от 13.00 часа на Лаута. Велев извади юношата Любомир Цеков, а мястото му беше заето от изтърпелия наказание за 1 мач Христо Златински. Това напрактика означава, че групата е абсолютно същата от мача с Локомотив София преди 10 дни.

В Локомотив Пловдив няма кадрови проблеми, а контузията на Джерами Родригес не е сериозна и ще може да играе в утрешния мач.

"Този мач по никакъв начин не може да повлияе на оставащите 13 мача за първенството, където също сме длъжни да играем за победи. Радвам се, че за съперник ни се падна отбор като Левски, тъй като преди година на същата фаза Локомотив напусна изненадващо".

Тогава черно-белите играха с Пирин и загубиха на собствен терен, въпреки че идеята за лесен мач.

"Мачовете срещу такива класни противници са по-лесни", коментира още специалистът.

Ето и цялата група на Емил Велев преди утрешното домакинство на Локомотив за Купата на България срещу Левски на Лаута от 13.00 ч.:

Вратари:
12. Иван Караджов, 30. Андреяс Павлос
Защитници: 2. Джереми Родригес, 3. Валери Георгиев, 4. Михаил Венков, 5. Юнес Бенджелюн, 6. Танко Дяков, 25. Ангел Йошев
Полузащитници и нападатели: 7. Йордан Тодоров, 10. Серджиньо, 11. Илиян Йорданов, 16. Христо Златински, 23. Даниел Георгиев, 29. Драги Коцев, 44. Любомир Витанов, 87. Даксон да Силва, 39. Станислав Маламов, 77. Здравко Лазаров, 19. Базил де Карвальо

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация