Велев: Вкарахме гол от заучено положение, а не от грешка на Лудогорец

16:36
Велев: Вкарахме гол от заучено положение, а не от грешка на Лудогорец
Реакции след мача от 16-ия кръг между Локомотив Пловдив и Лудогорец, завършил 1:0:

Емил Велев, старши треньор на Локомотив Пловдив, остана много доволен след днешната победа на "смърфовете" над лидера Лудогорец.
"Какво червено сокче!? Е, само цветът е малко неприятен ама какво да правим", заяви Велев при началото на първото си изявление след края на двубоя и след това продължи: "Знаем, че Лудогорец е един от най-добрите отбори в България и играе техничен и бърз футбол. Говорихме с играчите през седмицата, че трябва ние да диктуваме темпото в мача. Ситуацията при гола не е грешка на Лудогорец, а е заучено положение на Локомотив. Нека да се гледат внимателно ситуациите, защото преди това и на Здравко Лазаров беше заучено положение. Но Здравко не я би достатъчно силно, иначе и това беше сигурен гол в наша полза. Днес не ни дадоха чиста дузпа. Имаше игра с ръка на футболист на Лудогорец, след като падна на земята при единоборство с Йордан Тодоров, но съдията е преценил така и няма какво да направим по въпроса. Гледаме напред и играем мач за мач, а сега играем с ЦСКА. Това не е много особен мач. Балансът в тези двубои е на моя страна, според мен. Ще мислим тепърва за тази среща. Всеки се бори за нещо в това първенство, ние също си имаме нашите амбиции. Мисля, че ще бъде интересно и оспорвано до последния кръг".

Михаил Венков, автор на победното попадение за Локомотив Пловдив: "Доволни сме и щастливи от победата. Преборихме се мъжки, играхме срещу един от най-добрите отбори в България и с тази победа показахме, че заслужаваме място по-нагоре в класирането. Ние сме един колектив, няма значение кой вкарва головете, дали съм аз или не. Главното обаче е, че на нашия стадион ние не даваме шанс на никого да покаже потенциала си и всеки отбор го надиграваме тотално. Сега ни чака мач с ЦСКА, който е в неделя. Нека да преспим, да си починем и от утре ще започнем да се подготвяме за този мач".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hoakin
21.03.2012 17:56

Браво машини!!! Мишо - най -добрия!!!