Велев: Уважавам ЦСКА, но само докато започне мачът

17:43
Велев: Уважавам ЦСКА, но само докато започне мачът
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев даде пресконференция относно предстоящия мач с ЦСКА от 20-ия кръг в "А" група. Мачът предизвиква сериозен интерес, тъй като ЦСКА се изравни с Левски и Лудогорец на върха в А група, а след успеха си над разградчани пловдивските "смърфове" отново мечтаят за участие в Европа.

"Винаги, когато играя срещу ЦСКА - без значение като футболист или треньор, тръпката е голяма. Сега също ще бъде така, защото тези мачове преминават с голям заряд. Първо искам да кажа, че ЦСКА е противник, който винаги трябва да бъде уважаван. Знаете каква визитка притежават, така че смятам на първо място да им се даде нужното уважение и след това, когато започне мачът, там вече няма такива неща", заяви Велев.

Специалистът прогнозира, че стадионът в Лаута отново ще бъде пълен и призна, че публиката трябва да види едно добро представяне на неговия тим.

"Ще видим какво е положението на Даксон. Ако тренира наравно с останалите, то е ясно, че ще може да го използваме. Неприятното е, че няма да може да разчитаме на Танко Дяков и Даниел Георгиев, които са наказани".

"Нямам никаква закачка със Стойчо Младенов. Има само уважение. Той е опитен треньор, минал през доста мачове и години в тази професия. Но ще видим как ще протече самият мач. Винаги съм смятал, че този цикъл сряда-неделя-сряда е по-добър за футболистите", допълни наставникът на "черно-белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари