Мароканска чистка в Левски

08:54
Мароканска чистка в Левски
Юсеф Рабех, Рашид Тиберканин и Шакиб Бензукан попадат в трансферната листа на Левски, съобщава "Меридиан Мач". Мароканците по всяка вероятност ще си тръгнат от "Герена" след края на сезона.

От тримата, най-много проблеми на "синьото" ръководство създава Рабех. Защитникът се забърка в два сериозни скандала, като за последното си пиянско провинение и катастрофата в Студентски град дори бе осъден 4 месеца условно. Проблемите с дисциплината и неспазването на спортния режим от страна на бранителя пък са пословични.

Тиберканин и Бензукан изглеждат значително по-кротки от сънародника си, но старши-треньорът на "сините" Емил Велев не мисли да разчита на тях.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
26.03.2009 19:56

Абсурдно е да се оттървем от най- добрия защитник в Българското първенство- Юсуф Рабех!

Doktorut
26.03.2009 18:52

За Бензукан не съм съгласен!Гледал съм му няколко мача и също е стабилен защитник.Тиберканин също има някои добри качества като добър силен удар от далечни разстояния..като има и отбелязани голове за малкото мачове които е играл!При сравнително икономичната трансферна политика на последък не мился ,че трябва да оставяме играчи да си тръгват с лека ръка! Тези момчета са доста млади и имат време да се докажат!!!

SaDisTa
26.03.2009 10:11

Ем Тиберканин и Бензукан могат да си ходят,аз и без тва не ги виждам по терена така че..колкото до Рабех мисля че той има място в отбора но трябва да си оправи проблемите... !