Президентът на ФИФА пише до президента на БФС за Стилиян

15:00
Президентът на ФИФА пише до президента на БФС за Стилиян
Президентът на ФИФА Йозеф Блатер изпрати писмо до президента
на БФС Борислав Михайлов, в което изразява своята подкрепа за капитана на националния отбор Стилян Петров и оптимизъм, че ще се справи с тежката болест, от която се лекува.

"Уважаеми Г-н президент, скъпи приятелю, Бих искал да изразя своето съжаление от новината за заболяването на капитана на Вашия национален отбор Стилиян Петров и бих искал да му пожелая да бъде силен в битката с болестта. На терена Стилиян винаги е бил пример за подражание, носейки екипа на България в повече от 100 мача. Известен със своята смелост като футболист, той показа кураж в начина, по който направи достояние на света новината за здравословното си състояние. Той има пълната подкрепа на цялото футболно семейство в началото на своето лечение, а лично аз искрено вярвам, че ще се възстанови напълно.
Искрено Ваш, Йозеф Блатер"


Пълният текст на писмото е публикуван на сайта на БФС, а копие е изпратено и до "Астън Вила". Преди няколко дни в свое изявление Блатер изрази отново подкрепата си за рекордьора по брой мачове за националния отбор, но в устно изявление.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация