Джерард е един от най-добрите в света, смята Капело

19:00
Джерард е един от най-добрите в света, смята Капело
Халфът на Ливърпул Стивън Джерард е един от най-добрите футболисти в света, смята мениджърът на Англия Фабио Капело. По този начин треньорът на "Трите лъва" подкрепи мнението на Зинедин Зидан, който коментира, че Джерард е № 1 в момента.

Капитанът на "мърсисайдци" е в страхотна форма през този сезон и успехите на клубния му отбор до голяма степен се дължат на него. Джерард дори бе определен за модерния Боби Чарптън от бившия селекционер на Англия Тери Венейбълс.

"Съгласен съм със Зидан, че Джерард е един от най-добрите футболисти в света. Той се намира в страхотна форма, като показва най-доброто от себе си през този сезон", сподели за "Скай Спортс" Капело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesekarchetooo
02.04.2009 18:28

Разбира се, че е един от най-добрите. Но не е най-добрият. Въпреки това той значи много за Пуул. Ливърпул - Джерард = Лузърпуул. *joking*

Mindieta
28.03.2009 23:58

Да несъмнено е най-големия!!! Пожелавам на Ливърпул успех и да ги видя като новия ШАМПИОН на ЕВРОПА и СТИВИ отново със купата !!!

rokera_henry
28.03.2009 22:58

Второ мнение по въпроса няма.. Наистина е един от най-добрите играчи в света.. Дори съм склонен да мисля ,че ако той се контузи и не играе в Ливърпул отборът му няма да може да се бори за титла.. Но нищо не се знае ,непредвидим отбор са *wink*