Литекс продава Бодуров на Балъков

08:32
Литекс продава Бодуров на Балъков
Литекс може да продаде национала Николай Бодуров на водения от Красимир Балъков Кайзерслаутерн, научи "24 часа". Защитникът бе искан от германския клуб още през зимната пауза. Сега Балъков се е заел със задачата да направи отбор, който през следващия сезон да върне изпадналите във Втора бундеслига "лаутери" в елита на Германия.

Бодуров бе поставен в трансферната листа на Литекс след скандал с наставника Христо Стоичков. Футболистът казал на легендата право в очите, че не става за треньор. Заради това бранителят бе пратен да тренира с юношите.

Освен Бодуров Кайзерслаутерн може да подсили състава си за следващия сезон и с унгарски халф. Балъков е набелязал за привличане Золтан Щибер от Майнц 05, твърди "Кикер". Той е твърда резерва там. Кандидат за него е и "Аугсбург", който върви към спасяване на мястото си в Бундеслигата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bellar
29.04.2012 15:20

Дано Бодуров да остане в Литекс. Без него ще зейне дупка в центъра на отбраната.

sockenheld
27.04.2012 16:39

краси да си варне мицански от франкфурт пак в лаутерн*goal*

Siko2
27.04.2012 08:59

Е Бодуров в началото ми беше адски симпатичен играч... Сега се е превърнал в поредното лайно... Никакво уважение към треньорите нямат вече...

David_Luiz4
27.04.2012 12:08

Наистина не е показал уважение,но дали не е прав?! За мен си е една велика личност в българският футбол,но за треньор просто не става!