Антоньони: Амаури ще измести Дел Пиеро или Трезеге

14:17
Антоньони: Амаури ще измести Дел Пиеро или Трезеге
Легендата на Фиорентина и италианския национален отбор Джанкарло Антоньони сподели, че привличането на Амаури в отбора на Ювентус на практика означава място на резервната скамейка за Дел Пиеро или Трезеге.

Амаури е на прага на подписване с гранда от Торино, като сделката може да се осъществи още днес. По този начин ще бъде сложен край на продължилата повече от месец сага около неговото бъдеще.

Докато някой вярват, че 27-годишният играч ще бъде отлична придобивка, други си задават въпроса нужно ли е това, след като партньорството между двамата настоящи нападатели на "бианконерите" през сезона бе повече от успешно. Дуото отбеляза 41 гола, като завършиха на 1-во и 2-ро място в класацията при стрелците на серия "А".

"Фактът, че Ювентус желае да закупи Амаури, означава, че той ще заеме мястото на един от двамата", каза бившият халф пред Goal.com

"Аз съм убеден, че един от тях ще бъде оставен извън стартовата единадесеторка, защото ще бъде трудно да поставиш и тримата едновременно на полето."

На Антоньони във Флоренция гледат като на Бог, след 15 години от кариерата му с отбора на "виолетовите" в периода от 1972 до 1987 година. Има 73 участия за националния отбор на своята страна и изигра ключова роля за спечелването на световния шампионат през 1982 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация