Тери капитан на Англия

15:32
Тери капитан на Англия
Старши треньорът на английския национален отбор Фабио Капело определи защитника на Челси, Джон Тери за капитан на отбора в приятелската среща срещу САЩ  в сряда вечерта. Тери, който бе капитан на своята страна под ръководството на Стив МакКларън, бе помолен да изведе отново отбора в контролата на "Уембли".

Въпреки това, Капело все още не е наясно с това, кой ще носи лентата за постоянно, като дори не знае, кой ще е капитан през следващия уикенд с Тринидад и Тобаго. Тери изживя наскоро един от своите най-трудни моменти, след като пропусна да донесе за своя клубен отбор трофея в Шампионската Лига пропускайки решителната 5-а дузпа.

Въпреки това, Капело е бил изпълнен с оптимизъм относно своя играч и е сметнал, че това би било добър тест за него, за да се разбере дали е готов да продължи да носи тази отговорност и в бъдеще.

В досегашните срещи под негово ръководство с капитанската лента на Англия бяха Стивън Джерард и Рио Фърдинанд. Самият италианец заяви: "Важно е да бъде лидер, а Тери е именно такъв."

Специалистът също така изяви желание час по-скоро да бъде наясно със своя постоянен капитан имайки в предвид срещата с Чехия през август и започващите световни квалификации, първата от които е през септември срещу Андора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
27.05.2008 23:23

Джон Тери е голям футболист и това едва ли е обект на спор.Това ,че е изпуснал дузпа нищо не значи.Вярно, че не е приятно.Но изглежда това е съдбата на великите футболисти да изпускат дузпи.Баджо, Барези,Марадона, Платини .Списъка е много дълъг.Но това не ги прави малко по велики.Според мен Англия най сетне намери своят капитан.Успех Джон и всичко най добро!!!

spiridon_hihon
27.05.2008 16:00

хахахахахаха Тери ли е капитан хаахахахах да се научи да изпълнява дуспи или да се приготвят от сега англичаните за салзи