Илиан Илиев ще води за последно Берое срещу Черно море

13:54
Илиан Илиев ще води за последно Берое срещу Черно море
Илиан Илиев ще води за последно Берое в мача с Черно море през този уикенд, обяви спортно-техническият директор на тима Петър Хубчев.

Последните три мача на зелено-белите ще поеме помощник-треньорът Ивко Ганчев, за който клубът обяви преди около месец, че ще бъде и новият старши треньор за сезон 2012/2013 година. Илиев, който водеше тима от Стара Загора през последните четири години и три месеца, пък ще поеме от лятото отбора на Левски.

"Ще се опитаме да съберем екипа и да поеме работата на отбора. Нашата основна цел е пълно себераздаване на целия екип, на футболистите", заяви Петър Хубчев и допълни, че много футболисти ще получат шанс в предстоящите мачове, какъвто е и този с Левски.

"Най-голямата обида за нас ще бъде, ако някой от футболистите ни излезе на терена и не покаже желание за игра. Искаме футболистите да се раздават до последно", посочи още Хубчев.

На днешната пресконференция стана ясно още, че отборът на "зелено-белите" се готви и за новата селекция. "Все още е рано да коментираме и да съобщаваме промени", категоричен бе Хубчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

n0thing
04.05.2012 13:59

Страхотен Илиян Илиев, ще ни липсва много, надявам се, че след време отново ще поеме любимият ни отбор. Успех във Левски Илияне ! *smile*