Морати уволни Манчини?

21:36
Морати уволни Манчини?
Датата 27-ми вероятно ще остане паметна в живота на Роберто Манчини. Италианският специалист се е срещнал в късния следобед с президента на "нерадзурите" Масимо Морати. Самата среща е продължила не повече от 30 минути, а самият Манчини е бил крайно мълчалив пред насъбралите се репортери.

Според "Gazzeta delo sport" въпрос на часове е да бъде оповестена официално раздялата между наставника и шампиона на Италия. За 4-те години под негово ръководство "нерадзурите" спечелиха 3 титли, като първата през 2006 година бе служебна. Отборът също така участва 4 поредни години на финал за Купата на Италия, като два пъти триумфира с трофея и 2 пъти трябваше да изпита горчивината на загубата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
29.05.2008 19:29

Вече спрях да гледам мачове на Интер.Много ме болят очите след това.То бива мъчене на топката бива, ама вашто направо е измъчване.Трябва да ви осъдят за издевателство над бедната нещастна топчица.Ама недейте така.Нищо не ви е направило коженото кълбо.Колкото до срам аз съм опериран от него и нямам.А за залози говоря само с хора,които също, като мен разбират играта футбол.Хайде !Остани си със здраве и продължавай да си мислиш, че Интер е велик отбор

inter_mario1
28.05.2008 17:57

относно коментарчето на Бето!!!Ти ако не те е срам кажи колко мача на Интер си гледал?Като толкова разбираш от уредени мачове колкд милиона направи от еврф?

manunited666
28.05.2008 12:48

Аэ не говорим эа 1 отбор който се представя силно в ШЛ.Говоря эа цялото първенство.1 отбор не прави първенството.Искам да кажа , че Серия А цялата е една корупция а не само Интер.

petreto
28.05.2008 09:08

manunited666 Ти пък много ги разбираш. От каде знаеш кой отбор какъв бюджет има явно участваш в управата на много клубове. До колкото си спомням Милан се представя доста силно в последните години в шампионска лига.

manunited666
28.05.2008 00:15

Относно пари , мафия , съдий и федерация , трябва да се обърнеш към Милан и Юве а не към Интер."Парите на Морати " ? А парите на Берлускони ? Именно те спасиха Милан от серия Б." Без корупцията в Италия Интер нямаше да има тези отличия" ама с кърупция и Юве и Милан са си печелили титли.Вэеха на Юве 2 титли эаради уреждане а эа колколи други неэнаят ? Може и да няма други но може и да има други.Колкото са эле Интер толкова са эле и Милан и Юве както и цялото скапано корумпирано първенство.Интер , Юве и Милан се къпят в пари и раэкош а другите отбори в Италия "едвам свърэват двата края".Серия А като цяло е символ на всичко най лошо в съвременният футбол.Играят със Самдория , Каляри , Удинеэе ... Динамо(Б) ще са им конкуренция.Такаче не са само Интер а и цялото първенство.И още повече Италианското първенстмо эапочва да эатъва повече и повече.

beto
27.05.2008 23:33

С уволнението на Манчини, в Интер косвено признават, че той няма заслуга за титлата.А тя е изкована с подкрепата на съдии,федерация и парите на Морати.Впрочем,който и да стане треньор на Интер няма да промени нищо.Този отбор е обречен да бъде в сянката на великите Милан и Ювентус а дори и на винаги привлекателната Рома.А "Римските вълци" показаха в директният двубой , че са по добри от смешното тимче от Милано.Така,че ако ще Морати да си купи още хиляда титли ,Интер ще си остане отбора символ на всичко най лошо в съвременният футбол.

buffon_92
27.05.2008 23:15

Без корупцията в Италия Интер нямаше да има тези отличия а не без Манчини, защото ако Манчини беше толкова добър треньор и Интер толкова добър отбор щяха да направят нещо и в Европа

vladan
27.05.2008 22:42

Манчини е един от най-добрите трениори в момента. Без него Интер нямаше да има нито едно от изброените отличия.