Ясен Петров: Надяваме се другите да ни свършат работата

17:14
Ясен Петров: Надяваме се другите да ни свършат работата
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров говори днес пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя от 29-ия кръг на първенството срещу Видима Раковски. Двубоят е утре (събота, 19 май) от 16,30 час в Севлиево.

"Проблеми имаме почти всяка седмица. Дъстли Мюлдер по всяка вероятност няма да пътува за Севлиево. Башлиев и Милиев също имат проблеми. Това отново ни отваря проблеми в дясна зона на защитата. Христо Йовов вчера тренира на пълни обороти, днес ще видим какво ще е състоянието му и ако всичко е наред ще вземе участие в мача. Не искам да казвам пред вас кой ще играе на десния фланг, коректно ще е първи да научат футболистите. В групата при всички положения ще има юноши", каза Петров.

"Не съм водил разговори с никой от ръководството, договорката е да свърши сезона, да вземем максимума от 6 точки, които остават. Няма как да знам какво е бъдещето на Христо Йовов. Според мен, ако е здрав, няма проблеми да играе още добър футбол", допълни Петров.

"Имахме шанс да държим нещата в свои ръце, изпуснахме го и сега сме длъжни да вземем тези два мача. Левски е дразнител за всеки отбор, така че само ние можем да си направим мачовете лесни или трудни. Трябва да си спечелим двата мача и сега ще се надяваме друг да ни свърши работата. Но не съм букмейкър, за да знам какви са шансовете ни да играем в европейските клубни турнири наесен. Трябва да направим всички възможно, за да няма подценяване, имаше достатъчно изненади този шампионат. Всеки дава максимума срещу Левски, така че нямаме право да подценяваме този сблъсък", каза още Петров.

"Според прогнозата на времето и днес ще вали, радвам се, че на "Герена" е сухо, за да можем да си проведем тренировката. Знам, че теренът в Севлиево е в добро състояние и съм сигурен, че домакините ще се постараят то да е такова", заяви още Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dimitar326
18.05.2012 17:41

Ясен Петров: Надяваме се другите да ни свършат работата;както винаги споко бате БОЙКО и БФС е с вас*wink*