Ювентус задържа свой талант

16:58
Ювентус задържа свой талант
Има информация, че Рафаеле Паладино може да остане в Ювентус въпреки всичко, тъй като ще бъде нужен за предварителните кръгове от Шампионската Лига през новия сезон.

Паладино е обявен за един от най-добрите млади таланти, но имаше труден сезон и често се застояваше на резервната скамейка, а когато беше в игра, играеше на неудобната за него позиция като халф.

Като цяло 24-годишният нападател започна в стартовата единадесеторка едва в 4 мача от серия "А" и изглеждаше почти сигурно, че ще напусне това лято. Талантливият нападател отказва да се премести в Палермо, но към него има засилен интерес и от страна на Сампдория, Фиорентина, Наполи и дори Арсенал.

Все пак Ювентус обяви, че преосмисля намерението си да продаде Паладино, защото те ще имат нужда от него за мачовете от Шампионската Лига през август. "Бианконерите" ще трябва да играят квалификации, след като завършиха трети в серия "А".

Себастиян Джовинко ще е зает с младежкия отбор на Италия, а Павел Недвед ще бъде наказан за първия мач. След сигурното напускане на Марко Маркиони, треньорът Клаудио Раниери няма много голям избор в халфовата линия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация