Продължава ли Ливърпул да е топ клуб?

14:26
Продължава ли Ливърпул да е топ клуб?
Според боса на Уигън Дейв Уилън, мениджърът на латикс Роберто Мартинес е фаворит номер едно за поста мениджър на Ливърпул. Въпреки това твърдение, е ясно, че собствениците на червените "Фенуей Спортс Груп" имат голям списък с млади, перспективни мениджъри. В последните дни имената на Мартинес, Брендън Роджърс, Юрген Клоп, Дидие Дешан, Андре Вияш-Бояш, Фабио Капело и Хосеп Гуардиола се свързаха със свободния пост на "Анфийлд".

От тези специалисти, като изключим Капело, всички попадат в графата млади и талантливи мениджъри, които ще могат да се посветят на проект, който да се превърне в едно от най-великите постижения в кариерите им.

Колкото до дон Фабио, фактът, че той е с четири години по-възрастен от Кени Далглиш и само с пет по-млад от сър Алекс Фъргюсън. Като се има в предвид, че от Ливърпул ще очакват новият наставник да направи революционни промени в тима, включването на Капело в списъка с кандидати е трудно разбираемо.

Възможността Ливърпул да бъде върнат, там където му е мястото, би трябвало да развълнува всеки амбициозен специалист, който вярва, че може да прави чудеса. Това твърдение важи дори за Гуардиола, за който почти сигурно всяка следваща стъпка в кариерата, ще е крачка надолу.

Проблемите пред новия мениджър на червените ще са много.
Един от тях е любовта, която феновете изпитват към Крал Кени, която ще предразположи запалянковците да бъдат недоверчиви и нетолерантни при първите слаби резултати. От друга страна, след инвестициите, които американските собственици направиха през миналато лято, сега няма гаранции, че те ще са склонни пак да развържат кесиите, за да може Ливърпул да се съревновава с двата отбора от Манчестър на трансферния пазар.

Колкото и позитиви да могат да се открият в човека и специалиста Далглиш, едно нещо е факт. Ливърпул завърши най-слабия си сезон в английския елит за последните 18 години. Червените бяха определени като "отбор без сърце". Очевидно е, че мърсисайдци могат много да подобрят изявите си. В този случай ако си успял да изведеш Суонзи до място в златната среда в първия им сезон във Висшата лига или пък си спечелил две поредни титли в Бундеслигата, то възможността да поведеш един от най-великите клубове в Европа би трябвало да е неустоима.

Въпреки това, Брендън Роджърс вече се изключи от надпреварата за поста. Грубата реалност е такава, че новият наставник на Ливърпул ще е четвъртият, който поема отбора в последните четири години. Той ще наследи един тим, сглобен с много пари, но въпреки това, останал на цели 37 точки зад двата гранда от Манчестър. И още по-лошо, Ливърпул ще е с лимитиран бюджет за трансфери заради факта, че отново пропусна да се класира в Шампионската лига. Нека не забравяме и публиката, която е винаги с огромни очаквания и проявява нетърпимост към всеки елемент, който се отдалечава от славните традиции на Ливърпул.

Дори "Анфийлд" вече не може да бъде считан за плюс във визитката на Ливърпул. Специално Юрген Клоп е свикнал да ръководи отбор, който всяка седмица играе пред 80 хиляди души и едва ли ще бъде впечатлен от големината на митичния стадион на червените.

Друг от проблемите на Ливърпул е, че собствениците се колебаят дали да назначат специалист, който все още не е разкрил пълния си потенциал като Мартинес или Роджърс или да заложат на доказани имена, които вече са печелили титли.

Фактът, че Гуардиола и Роджърс бяха поставени в един списък, обяснява защо мениджърът на Суонзи каза: "Благодаря, но не, благодаря!"

Също така е странно какво прави Мартинес в този списък, ако приоритетът на босовете е да назначат човек с богата визитка. Мениджърът на Уигън е известен като човек с ярки футболни принципи, но досега неговите отбори могат да се похвалят само с това, че са се спасили от изпадане. Ако следваме критерия за специалист, печелил трофеи, е нужно да се разгледа примерът Андре Вияш-Бояш. Португалецът направи требъл начело на Порото, но това не му помогна да се аклиматизира с живота във Висшата лига. Като се има в предвид неговият провал начело на Челси, би било нелогично Вилаш-Бояш да поеме Ливърпул.

За момента възможността Гуардиола да поеме червените граничи с научна фантастика. Юрген Клоп би бил посрещнат с ентусиазъм от феновете, но той също не изглежда очарован от тази вероятност. Единствено Роберто Мартинес е готов на момента да поеме отбора. Но за да се получи връзката между него и мърсисайдци, една от двете страни трябва да направи сериозен компромис. Или червените е нужно да свикнат с мисълта, че този специалист е необходимо да бъде оставен на спокойствие в първите месеци, за да се видят плодовете от труда му, или пък испанецът трябва да зареже своите футболни принципи в търсене на летящ старт.

Най-очевидният избор на Ливърпул изобщо не е считан за вариант.
Сезонът, който Алън Пардю направи начело на Нюкасъл, може спокойно да бъде филмиран със заглавие "Кешбош 2". Лимитиран бюджет, отлични резултати, постигнати с чудесна мрежа от скаути и блестящи тактически решения. Пардю, не спечели трофей през изминалия сезон, но с печалбата от продажбата на Анди Керъл, той направи много повече от това, което направи самият Керъл в Ливърпул. Това би трябвало да означава нещо. Всъщност, феновете на червените сигурно биха се зарадвали много повече ако "Фенуей Спортс Груп" доведе главния скаут на Нюкасъл, отколкото на Мартинес и Вилаш-Бояш взети заедно.

Ако този скаут успее да доведе на "Анфийлд" и играчи като Папис Сисе и Хатем Бен Арфа, още по-добре. Пардю не беше топмениджър преди година, но вече е. Въпросът е дали Ливърпул продължава да е топклуб?

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

metallingus
21.05.2012 23:44

Ливърпул ВИНАГИ ще бъде топ отбор, независимо от обстоятелствата. Има едно клише - формата е временна, класата - вечна. То важи в пълна сила за "червените"*wink*

mufcfelko
21.05.2012 23:38

ливърпул си е средняшки отбор.как може един клуб,който не е станал шампион на страната си повече от 20 години...да е топ клуб....???????

rooney_fen_256
23.05.2012 08:09

Няма разлика. Дали ще стигнеш до 1/8 финал (както Юнайтед) или до 1/2 финал (както Ливърпул), пак не печелиш нищо освен малко повече приходи, най-вече от продадените билети, защото по принцип парите, които се дават в ЛЕ са малко. Така че не ми говори за илзагация в Европа. И Юнайтед са се излагали и Ливърпул също. *smile*

gos13
23.05.2012 00:23

Но поне стигат до полуфинал в ЛЕ.

rooney_fen_256
22.05.2012 15:02

Незнам ако помниш сезон 2009/10, Ливърпул завърши 3-ти в групата си в Шампионска лига и отпадна в ЛЕ. Не помня точно от кои отбори. Може би не са били от "класата" на Базел и Бенфика, но и Ливърпул е отпадал в групите, така че не виждам какво основание имаш да ми говориш за излагане в ШЛ.

gos13
22.05.2012 08:55

Може да не е ставал шампион на страната си повече от 20 години но играе ли в Европа било то в ШЛ или ЛЕ никога не се е излагал като МЮ тази година и в ШЛ, и в ЛЕ, а това, че сега трудно ще се намери мениджър, който да дойде след КД, е че всеки осъзнава колко са високи изискванията и очакванията от тях, а това е лъжица за не всяка уста и всеки е наясно с това.

ceco26
21.05.2012 23:39

ем също както МЮ малко преди съра ви...

lfcfann97
21.05.2012 22:30

Ако не е Кени,или Бенитес,не приемам други.Не искам да дойде някой новак и да продаде половината играчи.Може да не сте съгласни,но за мен само Адам не е за клуба.Само да не дойде някой новак да развали отбора,както направи Рой Ходжсън!

VasilGeorgiev
21.05.2012 23:32

Щом те устройва да сте на 8-мо място....

Scyth
21.05.2012 22:00

Не харесвам Ливърпул изобщо, но ми е гадно да гледам как един толкова голям клуб завършва на 8мо място в лигата и не играе редовно в ШЛ. Дано успеят да се надигнат и да гледаме този Ливърпул който спечели ШЛ преди години!

Buroff15
21.05.2012 21:01

Един голям , много голям клуб, но са в криза и съм разочарован , че махнаха Крал Кени , но в момента дори едни Суонзи са по-симтатични. Все пак дано да гледаме в близките 1-2 сезона този Ливер , който го знаят всички *smile*

dexter
21.05.2012 20:34

Никой не иска в ливърпул, никой не иска 50 години безтитлие *lol**lol**lol*

luiz_lfc
21.05.2012 20:57

Казала мухата и кацнала в лайното

golokuche
21.05.2012 20:47

Манчестърско говедо

ceco26
21.05.2012 19:38

Определено бе грешка да махнат Кени, защото сега трябва много внимателно да преценят кого да назначат за мениджър на клуба, за да постигне задоволително класиране и поне финал, ако не и купа в турнирите, защото иначе или ще загубят още една година в лутане и сработване с бъдещият мениджър, или ще го уволнят и ще търсят нов, който отново ще загуби 1 сезон...а шефовете няма да дават постоянно по 50-100млн., я... Относно коментар по-долу-Спиро е важен, когато Лукас го няма, ако Спиро се махне, трябва да търсят дефанзивен халф допълнително, а така само 2 крила и 1 халф+нападател, който ще се възползва от всяка възможност да играе и да вкарва, но и да е съгласен да е резерва, защото Керъл трябва да се развива, а с играта последните мачове определено трябва скоро да покаже какво може. Енрике в атака е зле, но в защита като цяло рядко греши и добре отнема и задържа топката, но Даунинг е за брак, Адам може би само, когато Лукас играе трябва да го пускат, а Хендо да се учи от Джерард и дори Шелви, който играе по-добре от него, макар и по-рядко. Жалко, че Белъми е на години-супер ме кефи как се раздава и играе. Дано си намерим мениджър и да привлечем правилните играчи, а настоящите да влязат във форма, че вече освен МЮ, МС, Арсенал, Челси, още спърс, Евертън, Нюкясъл и дори Суонси и Съндърланд са във възход и с безлична игра няма да сме в топа... Не може да бием веднъж Челси и да направим равен с новак, после да бием Евертън и да паднем от новак...не трябва така.

luiz_lfc
21.05.2012 18:13

Голям клуб е! Това лято обаче дано вземат бенитес или боаш да им се дадат около 60 млн + да махнат каут,адам,спиро,енрика за около 15 млн общо и да се купят 3 наистина качествени играчи като се наложат и 1-2 таланта от школата мисля че ще можем да се върнем в четворката

carroll
21.05.2012 17:26

Естествено че е топ клуб.Според мен въпроса и заглавието трябва да бъде В криза ли е Ливърпул и отговора едно голямо ДА.Страшно съм разочарован че махнаха Далглиш дано следващия мениджер да е млад и кадърен специалист на който Дж.Хенри да му даде пари и време.

homiie
21.05.2012 17:09

Не съм чел статията, ще отговоря на въпроса от заглавието.. Това е моето мнение: Според мен вече не са голям клуб. Бяха до преди няколко години, но вече вървят само надолу.. Аз лично харесвам отбора, но положението им е много, много лошо.. Дано да се оправят..

stoinochelsea
21.05.2012 17:05

Oф дано се оправи този клуб защото ми е болно да ги гледам така!

totality_we
21.05.2012 16:55

И забравих най- важното - кой е съдийския отбор във ВЛ? - МЮ *wink*

Notlike
21.05.2012 15:54

Ливърпул е ЕТАЛОН във футбола не от вчера. Да, в момента не изживяват най-добрите си години, но моите любимци винаги са били, а и винаги ще останат велики с това, което вече са постигнали - а именно да превърнат Ливърпул ФК в едно голямо семейство!

Liverpool_fan86
21.05.2012 15:54

Излизам извън темата дали Ливърпул е топ клуб защото въпроса ми се струва абсурден, поне за мен де той винаги ще е такъв.Но ще изразя едни лично мое мнение което ми се струва много одачно свързано с треньорския пост.Да спрът да се занимават с глупости и тръсеници на тоз и онзи и да назначат за мениджър на Ливърпул, КАРАГЪР.Доколкото съм чел той има много голямо влечение към треньорската професия и е получил диплома от УЕФА че може да се занимава с това.Добре е 1 во защото е местно момче така феновете на Ливърпул ще имат търпение,няма да е толкова скъп,ще е много ама много гладен за успехи,познава всичко до най малката частица и играчите в Ливърпул,всички играчи го уважават и имат респект към него,Крал Кени ще му дава нужните съвети така той ще остане тясно свързан с Ливърпул,защото той е разочарован от собствениците но неговата голяма любов и страст ще си остане Ливърпул и т.н още много позитиви за да бъде той та било то и да е човек без никакъв предишен опит.Сега очаквам вашите минуси хахахах *joking*

bacardy_breezer
21.05.2012 15:50

ЛИВЪРПУЛ е МАРКА във футбола и ще си остане такава завинаги *smile*

squawk
21.05.2012 15:49

Големи шегаджии се събрахте *lol* Оставаме топ клуб, разбира се ! Ако направим правилните трансфери с правилния треньор, всичко ще се нареди. Проблема е, ако доведат нов треньор не е сигурно дали ще го е грижа за клуба. Вярно, Далглиш направи някои грешки, но всичко ,което правеше беше за доброто на отбора. Никой не се сеща, че той все пак от 15 - 20 години не се е занимавал с футбол, преди да ни поеме. Прочетох коментaрите, най-вече тези на феновете на Юнайтед, и от там си проличава, кои са феновете и кои не...

xlapakaaa
21.05.2012 15:42

Формата е временна , класата е вечна! *smile* Само това ще кажа. YNWA

Toddor
21.05.2012 15:39

Дано Ливърпул да не стане като Лийдс или Уимбълдън.

Toddor
21.05.2012 15:37

Докато не изпаднат от Премиършип (което надали ще се случи) ще са си топ клуб. За съжаление не играят на нивото, на което могат.

TeChNoTrAx
21.05.2012 15:24

и искам да попитам това ЩО ЗА ВЪПРОС Е от този журналист от "Гардиън" ... Естествено, че Ливърпул е Топ клуб .... Нито са в Чемпиъншип, нито ще стигнат до там, нито са пред фалит ... Един вид го приемам като сравнение с Нотингам Форест ... А За Вилаш Боаш мога да добавя, че отиде при отбор със безкомпромисен собственик като Абрамович, който иска всичко да става на мига и за това беше уволнен ...

TeChNoTrAx
21.05.2012 15:42

Голям пример даде с КПР и Уигън *lol* *lol* ... Ако назначат треньор от ранга на Вилаш Боаш, ще видим ако не след една то след 2 години дали отбора няма да се завърне в Топ 4 ... Всичко зависи от назначението на следващ треньор, но да ми даваш сравнение, че един вид, че КПР и Уигън са от ранга на Ливърпул е просто смешно

Jurka5
21.05.2012 15:32

И кое му е топ на Ливърпул в момента? Това,че за не знам коя година вече ШЛ не играят,завършват след 5-6 място,не е задължително да си в Чемпиъншип или надолу за да си средняк. По тази логика и Уигън е топ отбор,както и КПР. На Ливърпул му е останало,нищо друго. Вече изпадащите отбори отиват на Анфийлд без страх и ги побеждават.

SuperSizee
21.05.2012 15:23

С болка в сърцето си мога да кажа, че миналият сезон ни отдалечи от това название топклуб *sad* ... Връщането ще е трудно, но харесвам и подкрепям Ливърпул от 5 годишен и така ще е през целият ми живот. Купувам си фланелката на клуба всеки сезон и всеки мач я обличам за да съм на стадиона духом.

TeChNoTrAx
21.05.2012 15:18

Аз пък мисля, че най-вероятните 3 варианта за нов треньор са Роберто Мартинес, Рафаел Бенитес и Андре Вилаш-Боаш ... Роберто Мартинес може да направи един чудесен месец с победи над Ливърпул и Арсенал като гост и над Ман Юнайтед, но още му е рано да води отбор от ранга на Ливърпул ... При Бенитес може да постигнахме най-големите си успехи, но Бенитес през последните си 2-3 години от престоя си докара посредствени играчи... за мен най-добрият вариант от тези 3те е Андре Вилаш-Боаш ... Това, че с Челси нямаше да направи нищо през сезона не означаваше, че догодина пак няма да направи ... Защото това което направи с Порто беше нещо наистина уникално, а АВБ за мен е най-добрият от най-младите треньори в света ! *smile*

manvidic12
21.05.2012 15:18

Андре Вияш-Бояш е идеалният кандидат за Ливърпул.

rooney_fen_256
21.05.2012 15:08

Уинър не се излагайте, моля ви се. Ливърпул винаги ще си остане велик отбор, дори и да изпадне в Чемпиъншип. Но това няма да стане, защото Ливърпул ще се надигне, запомнете ми думата. И това най-ясно ще си проличи, когато се завърне Лукас, който изключително много липсваше на отбора през този сезон. Трябва да се купи само един класен халф и 2 класни крила и отбора ще тръгне стремглаво нагоре. Според мен Вияш-Бояш е много добър вариант за Ливърпул, млад специалист, със модерни разбирания за играта, тактически грамотен и знае какви футболисти му трябват. Все пак УСПЕХ на един от най-великите отбори в Англия е Европа!!! *thumb_up*

wesselin1994
21.05.2012 15:07

Само някакви шегаджии се събраха... Ако не можете да си изкажете мнението без обиди - по-добре си го запазете за себе си *smile*

Anders0n
21.05.2012 15:01

Хахахаха те от много време насам са средняшки отбор...изобщо никой вече не ги слага в сметките,за мен те са на нивото на Съндърланд,Фулъм,Стоук...Имат много слаби и посредствени играчи,които са за Чемпиъншип *wink* Чудя се от каде идва самочувствието на феновете на тоя западнал отбор.... *sad* *silent*

MRLIVERPOOL
21.05.2012 14:54

Трансформация към средняшки отбор ще бъде завършена следващия сезон ако Мартинез ни поеме. Толкова много имена се изговориха за 1 седмица и още нищо не се знае ... сега видях че и на Аякс треньора е отказал. Не знам какво се случва но никой не иска да ни поеме и в крайна сметка усещам как Мартинез ще ни вземе и ще ни закара до 10,11 място. Какво се случи в последните години не знам. Откакто Алонсо ни напусна вървим надолу и изглежда че той е бил човека който ни бута. И Сити вече са фактор в ВЛ колкото и смешно да е това.

desiborisova
21.05.2012 14:51

Ако не напправят нещо по въпроса отиват по пътя на Лийдс дано да се сетят на време

desiborisova
21.05.2012 15:12

По темата за Гуардиола обективно или пристрасно гледаш на нещата

rooney_fen_256
21.05.2012 15:12

Да бе, я виж какво прави лекарката на Челси, за отбора. *lol*

desiborisova
21.05.2012 15:10

Едва ли ще е им помогна много *lol*

norwich_ajax
21.05.2012 15:05

Чух че си търсят момиче за отмора между полувремената, може да те вземат и да си решат проблемите хахахахаха

xWorld33
21.05.2012 14:59

така е Гуардиола би бил добър избор за тях за мен вече не са такъв голям клуб

biser_gerrard
21.05.2012 14:50

По-тъпо заглавие не можахте ли да сложите ? Как може най-великия английски отбор да не е топ клуб ? Всеки изпада в кризи! Великите отбори винаги намират изход от кризите.Ето и Ювентус бяха колко години в криза точно като нас завършваха все на 7мо 8мо място ама се вдигнаха нали ? Ще се вдигнеме и ние ! Максимум до 1-2 сезона Пуул отново ще се бори за титлата, а такива временни явления като Тотнъм и Сити бързо бързо ще се забравят.


21.05.2012 15:01

Та вие не излязохте от тая криза от 20 и повече години бе *lol* Освен ШЛ през 2005 която беше страхотна май нямате друг запонящ се успех където и да е! За мен са славен отбор Ливърпул, но в момента са средняци! Нали знаете кой е любимия канал по телевизията на Ливърпул!? - Хистори Ченъл *lol**lol**lol*

metal_tiger
21.05.2012 14:43

НЕ

metal_tiger
21.05.2012 21:56

Не ти давам повече от 4ти клас кът гледам кви думи опотребявш 'глупчо' голяма обида.*lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol*

fen_na_juventus
21.05.2012 20:50

Този сезон Ман Ю спечелиха Къмюнити Шийлд бе глупчо *wink* К'ви ми ги дрънкаш че сме останали на сухо!

metal_tiger
21.05.2012 20:31

Ма те ман.юн. са по зле,тая година поне ливърпул спечели някаква купа.Апък манчестър юн си остана с един гол к*р*lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol* глупак.*lol**lol**lol*

fen_na_juventus
21.05.2012 18:24

Хахахахах глупак!!! *lol**lol**lol*

aa2
21.05.2012 14:33

По име - да, по игра - не.Не искам да обиждам феновете на отбора, но от няколко години насам Ливърпуул започна трансформацията си в средняшки отбор и ми се струва, че този сезон напълно я завърши.Дано се вдигнат скоро, че нещата може и по-лоши да станат.

totality_we
22.05.2012 21:16

Моят отбор се намира на 4-то място! *smile* И съм и им фен, щото ме кефят като цяло и всичко в тях ме радва, а не защото съм видял, че всеки сезон са 1-ви или 2-ри и съм си казал - "айде тия стават шампиони всяка година, защо да не им стана фен" ...*smile*

rooney_fen_256
22.05.2012 18:22

Ооо да, тия имена дето ги изброих, сега са световно известни звезди и всичко им е потръгнало по вода... Ти изобщо вече нямаш какво да кажеш и си измисляш. Айде и ти се аргументирай, какво са направили тези изброени от мен играчи, благодарение на Сити. А това с Тотнъм го казах, защото ти се заяде, че Сити е шампион и аз ти показах, къде се намира твоя отбор, за да не ти знае много устата. *smile*

totality_we
22.05.2012 15:25

Е пич, твоите аргументи нищо не струват! *smile* Прочетох ти дългото мнение отдолу и 90 % от имената, които си изброил, нямат нищо общо с проваляне на кариери! *wink* Ако тва са ти аргументите....жалка работа! *wink* Ето ся ти отговорих на "аргументите".... отговори ми сега и ти каква е връзката с Тотнъм? *smile*

rooney_fen_256
22.05.2012 14:59

Еми айде де, нали искаше аргументи. Айде написах ти аргументите, защо не говориш за тях, а все гледаш как да се изнижеш.

totality_we
22.05.2012 08:38

Явно не можеш да ми отговориш подобаващо, дотук бях с теб.... лапешките простотии някъде другаде! *wink*

rooney_fen_256
21.05.2012 22:07

Псевдофен??? Аз съм убеден, че съм повече време фен на Юнайтед, отколкото ти си фен на трите ти мизерни отборчета. Смешен, нали искаше аргументи, защото не говориш нищо за това, а??? Нещастник.

totality_we
21.05.2012 21:58

Кой говори за затапване бе момче? Тия глупости за затапването ги приказвай в училище със съучениците си.... И пак те питам каква е връзката с Тотнъм? И нали ме питаш каква е връзката със Сити? Еми отговори си сам, аз нямам нищо общо с подкарването на тази тема тук- доколкото виждам ти и още един псевдофен на МЮ сте я подкарали отдолу! *wink* Ахахха, помисли си добре какво ще ми отговориш! *lol* Жалкарче малко! *wink*

homiie
21.05.2012 20:47

Кой е шампиона на Европа ? - Челси.. хаха бот такъв.. Шити НИКОГА няма да настигнат Пул

rooney_fen_256
21.05.2012 19:53

btw доказа какъв си страхливец. Нали поиска аргументи? Е аз ти изписах, ама теб те е шубе, че като ги прочетеш, ще бъдеш затапен и няма да има с какво да отговориш. Ох това е да си чорбар...

rooney_fen_256
21.05.2012 19:51

Еми каква е тогава връзката със Сити?

totality_we
21.05.2012 18:35

И каква е връзката с Тотнъм тук? Те ще си играят в ЛЕ... (btw това е единственото изречение, което ти прочетох, жалко, че се хаби да пишеш толкова много *lol* )

rooney_fen_256
21.05.2012 17:38

Къде си ме видял да казвам в Англия? Казах, че Сити е най-мразеният отбор В ТОЗИ САЙТ. Ти изобщо четеш ли коментарите или само си пишеш глупостите, колкото да не заспиш?

rooney_fen_256
21.05.2012 17:37

Не е завист, просто ме дразнят феновете на Сити (не всички, само тези, които са фенове от този сезон). Много се възгордяха нещо и взеха да приказват. Нека да дойде следващия сезон и ако се представят на ниво в ШЛ и защитят титлата си, тогава обещавам повече да не се обаждам за Сити, но засега те просто имаха късмет при спечелването на титлата и не са чак толкова непобедими, за колкото се изкарват. 1. Дали? Като гледам са шепа, хората които казват добри думи за Сити, повечето ги мразят, заради това, че развалиха футбола със безмислените си трансфери, космическите суми за играчи, които изобщо не струват толкова и безбожно високите заплати, които дават на играчите си. 2. Ми колко са? За последните 3 сезона са изхарчили над 900млн., за да могат да спечелят титлата с клизма, срещу може би най-слабия Юнайтед от ерата на Фъргюсън. 3.Веднага ти давам. Шей Гивън, Костел Пантилимон, Стюърт Тейлър, Хавиер Гаридо, Ричард Дън, Майкъл Джонсън, Стивън Айрлънд, Роке Санта Круз, Емануел Адебайор, Коло Туре, Крег Белъми, Адам Джонсън, Робиньо, Жо, малко ли са??? Убеден съм, че има и още, но сега не се сещам. 4. Не съм, но съм гледал достатъчно футбол, за да имам представа какво може да се случи. Сити са отбор без дух, отбор със събрани силни индивидуалности. Няма как да постигнат нещо в Европа. Те уж и тоя сезон бяха голямата работа, ама ги треснаха и Байерн, и Наполи. И накрая: КОЙ ДОГОДИНА НЯМА ДА ИГРАЕ В ШАМПИОНСКА ЛИГА? - ТОТНЪМ!!!!!!!! *wink*

Premierleague9
21.05.2012 17:01

Нали нямаше да се заяждаш с феновете на Юнайтед бе ? Пхах и аз му повярвах...

totality_we
21.05.2012 16:53

Ех, тая завис, ехххххх! Кой е най-негодния отбор, който всички в сайта мразят? - Не са Сити Кой е отбора, който похарчи 900 млн. за траснфери, за да може да стане шампион с голова разлика, в последните 40 секунди на сезона? - 900 млн.?????? Хахахахах!! Кой е отбора, който е провалил повече кариери, отколкото всички клубове от Висшата лига взети заедно? - Дай примери за кариери, които си е привалил веднага тук и сега или отговора ти е обоснован на чиста доза завист? Кой е отбора, който догодина яко ще го дупчат в Шампионската лига? - Да не си врачка??? *lol* И накрая: КОЙ Е ШАМПИОН? - СИТИ!!!!! *wink*

Sir_Roberto
21.05.2012 16:31

имаш грешка най мразеният отбор в англия е ман ю... съдийския отбор

rooney_fen_256
21.05.2012 16:14

Кой е най-негодния отбор, който всички в сайта мразят? - Сити Кой е отбора, който похарчи 900 млн. за траснфери, за да може да стане шампион с голова разлика, в последните 40 секунди на сезона? - Сити Кой е отбора, който е провалил повече кариери, отколкото всички клубове от Висшата лига взети заедно? - Сити Кой е отбора, който догодина яко ще го дупчат в Шампионската лига? - Сити Айде приготвяйте вазелина и не приказвайте много.

Toddor
21.05.2012 15:38

Поздравления на Сити, че спечелиха Премиършип, ама ще им трябва няколко години, за да станат топ клуб.

Sir_Roberto
21.05.2012 15:24

кой очаства в ШЛ... - Сити !! Кой е шампиона - Сити ! Кой е в Топ 4 - СИТИ ! [@link http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/540413_10151706839975455_208411345454_24077349_377980004_n.jpg]

GarethBale333
21.05.2012 15:00

колкото и да ти е смешно СА ТОП КЛУБ *smile*

norwich_ajax
21.05.2012 14:47

Сити топ клуб *joking**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol* не се бях смял така от години *lol**lol**lol**joking**joking**joking**lol**lol**lol*

Durantula
21.05.2012 14:38

вече топ отборите на Агнлия са Ман ю,Сити,Арсенал,Челси и Тотнъм !