Фалстарт за младежите

15:09
Фалстарт за младежите
Младежкият национален отбор по футбол на България започна с поражение квалификациите за Европейското първенство, след като загуби с 0:2 гостуването си на Казахстан в среща от Група 6, която се игра в Алмати пред около 400 зрители.

Селекционерът Иван Колев започна срещата със следния състав: Марио Кирев, Виктор Генев, Филип Филипов, Иван Иванов, Янко Сандански, Галин Иванов, Николай Дюлгеров, Николай Чипев, Лъчезар Балтанов, Радослав Василев и Александър Тонев.

Младите "лъвове" имаха доста проблеми със състава си, тъй като наставникът Колев не можеше да разчита на контузените Павел Виданов, Тодор Стоев и Дани Кики.

В днешната среща, двата тима има доста положения пред противниковата врата, но в крайна сметка се оттеглиха на полувремето при резултат 0:0. Попаденията си домакините отбелязаха в 73-а и 90-а минути.

Казахстанците успяха да победят България във втория си мач от групата, след като преди това бяха направили 1:1 като гост на Израел и вече имат актив от 4 точки след два мача.

В следващите мачове от групата, България приема Израел на 10 юни, а Казахстан приема Черна Гора на 7 юни. Европейското първенство за младежите през 2011 година ще се проведе в Дания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
03.04.2009 00:16

И двамата сте много прави.Но в школите освен връзките вървят и парите.Поне аз съм чувал потресаващи неща за корупция по школите.От страна и на треньори и на родители.При това положение тия "богопомазани" деца са обречени на провал.Първо им се изкривява психиката.Придобиват фалшиво самочувствие, което е градено единствено върху пълното портмоне на мамичките и татковците си.И си мислят , че цял живот ще бъдат толерирани.По късно като се изкачат в по горните формации и имат достъп до батковците.Взимат "светлият" им пример с купоните по чалготеките.И така стъпка по стъпка до последният етап.А той е изграждането на поредното поколение некадърни футболисти.Разбира се има и изключения от това правило, но все още те са много малко!!! *smile*

Kalinho
02.04.2009 23:51

има супер много талантливи футболисти ама голяма част от тях или спират рано със спорта или се пропиват

iksvel
02.04.2009 23:29

А да не говорим колко много внимание се отделя на младежите...Пълна скръб, и после да бъдем националисти и оптимисти...

iksvel
02.04.2009 23:23

Не че нямаме футболисти - отидете в някое училище и вижте как ритат децата. Имаме тоооолкова много таланти, но за жалост почти всички, които влизат, са смешни връзкарчета...

Getcatta
02.04.2009 22:34

Не е бил, сега видях състава, но пак мие противен, оня ден така говореше, все едно е пазил 10 години без гол в Левски а сега Твенте са нещо временно и трябва да ги изтърпи до лятото..абе типично парвеню

Getcatta
02.04.2009 22:31

ще ми се да не го обиждам Н. Михайлов, но ми е противен с прекаленото си самочувствие. Абе той като беше с мъжете отиде ли с младежите... нали бил дълъг и тежък полет, аклиматизация ..нещо не се връзва

BUBOLE4O_ME4O
02.04.2009 20:17

Напълно естествен изход на двубоя. Докато има "футболистчета", като ники михайлов и такива, които се стремят да бъдат като него това ще бъдат резултатите. Цитирам: "Искаш ли да те издразня? Аз съм млад, богат и известен!". никии ники... по скоро си кестен *wink* Без корумпираното татенце нямаше да си богат ами щеше да си само млад... защото мен ако питаш известен си да... с това, че си пълен бездарник! И такива са и младежките национали за съжаление. От това естествено страдаме само ние... Но и няма кой да направи нещо. С писането тук нищо няма да се постигне. *sad* Бето, напълно си прав, за всеобщо съжаление.

TNO
02.04.2009 19:49

'' А Иванов доказа миналата седмица, колко са "прозорливи" родните футболисти с обидата си към всички от А отбора, а не виждам как ще го забележи някой като играе само с пикльовци''-кво е станало ако може някой да ми разясни,данеби Иванов да е отказал да играе за А отбора?

lubo_309
02.04.2009 18:22

Сещам се как миналата седмица, някой разправяше, че в А отбора трябва да са само от Българското първенство, а това означаваше да се викнат и доста юнуши, ми те не могат да бият Казахстан, а какво остава за Ирландия и Кипър. Иначе е напълно нормално да падаме от подобни отбори. Колко отбора работят сериозно с подрастващите и за какъв футбол говорим тук. Ако могат да се махат по-бързо от родното първенство!!! Тук няма развитие. А Иванов доказа миналата седмица, колко са "прозорливи" родните футболисти с обидата си към всички от А отбора, а не виждам как ще го забележи някой като играе само с пикльовци. Един мач в Ирландия щеше да му отвори големи възможности, но да не е луд да играе титуляр на левия фланг. За там си има други луди. *joking*

the_pro
02.04.2009 17:47

Казахстан са супер як отбор кво се учудвате *lol*

fciskra
02.04.2009 16:42

Манекен4етата паднали хахаха...смотаняци и Казахстан ако не могат да бият кои ще бият *sick*

angel_hi
02.04.2009 16:37

Младежите потресени от формата на Казахстан

Е сега какво ще кажат*smile*

beto
02.04.2009 16:16

Ето, защо не залагам за български отбори.И нямам и намерение и да го правя в близко бъдеще.А, като гледам какви ще бъдат бъдещите национали, настроението ми се превръща в купеста облачност с интензивни валежи!И после нека пак някой ми каже:Абе какъв българин си ти?Ми такъв.Българин съм.Но е много жалко за нас, като хора да лепваме за символ на тази държава футболните ни гарнитури.Да ,те верно са символ!Но на некадърието, лакомията и простотията.А предполагам никой не иска тези три "качества" да бъдат водещи в страната ни.Искам да попитам нещо тези всички прокламатори на българщината.Заложихте ли на този а и на други мачове с участието на българи?И сега като си загубихте парите нима на тия ритнитопковци ще им пука за вас?Едва ли.Така , че един съвет от мен.Викайте си за отбора, който ви е на сърце.Няма лошо.Но, като залагате пари се абстрахирайте от пристрастия и чувства.И още нещо.Хайде постарайте се малко в този сайт да зачитате мнението и на другите и дори и да не сте съгласни с тях се опитайте да ги оборите интелигентно а не с обиди и простотии! *smile*

Lucas_Podolski
02.04.2009 15:56

Бъдещето на България! И някои ако пак каже, че у нас играят талантливи млади футболисти. Всички са пияници, учат се от батковците си как се играе в Син Сити. Мизерници!

yeah_1980
02.04.2009 15:15

Че някой да не е очаквал друг изход освен загубата *lol*

peshky_
02.04.2009 15:13

едно голямо ''браво'' за младежите *sad*