Краси Балъков се пусна в голф турнир

09:01
Краси Балъков се пусна в голф турнир
Разделилият се с Кайзерслаутерн Красимир Балъков вчера развъртя стика за голф. Общо 150 голфъри, сред които и Бала, се включиха в БГ изданието на един от най-престижните турнири за аматьори MercedesTrophy. Трите квалификационни кръга са на игрищата край нос Калиакра - Thracian Cliffs, BlackSeaRama и Lighthouse. Те се играят във във формат Стейбълфорд от 24 до 26 май, информира "24 часа".

Сред участниците e и президентът на Българската голф асоциация Красимир Гергов. Мащабното голф събитие се организира съвместно от ръководената от него асоциация и "Балканстар".

След първия ден в дивизията с най-силните играчи начело е Тери Фентън с 33 точки, следван от Емил Марков с 29. Третото място засега делят Теодор Тодоров и Щефан Хешлер.

Двайсет и четирите най-добре представили се играчи от всяка дивизия се класират за Националния финал, който ще се проведе на 23 юни в Pirin Golf & Country Club. Заветната цел на всеки участник е Световният финал в Щутгарт в края на септември, където ще може да премери сили с играчите, спечелили националните финали в своите страни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация