Йол: Тотнъм не може да влезе в топ 4

09:32
Йол: Тотнъм не може да влезе в топ 4

Бившият мениджър на Тотнъм Мартин Йол обяви, че воденият тогава от него клуб няма никакви шансове да влезе в първата четворка на Англия, отчитайки финансовата бариера...

Холандецът беше обявен наскоро като новият мениджър на Хамбургер. За него това е първи пост, след като беше отстранен от Спърс миналия октомври, заради лошия старт на сезона.

Бившият халф на ADO Ден Хааг, който спечели три купи за страната си, на два пъти беше близо до водене на отбора на "шпорите" в квалификациите на Шампионската Лига.

През 2006 година "шпорите" се бориха за четвъртото място до край, но в крайна сметка не успяха да се задържат там заради Арсенал. Клубът се провали точно в мачовете срещу силните отбори в Премиършип, но новият треньор Хуанде Рамос се е заел да изведе отбора от кризата, и първата стъпка е привличането на хърватската звезда Лука Модрич за 16,5 милиона паунда.

Йол е все още песимистично настроен, отчитайки разликата в ресурсите между Тотнъм и големите четири, като доста голяма и непосилна за преодоляване в близкото бъдеще.

"Когато бях при Шпорите завършихме на 5-то място два пъти", каза той. "Нереално е Тотнъм да е в топ 4, тъй като разликата във финансите е твърде голяма. Евертън беше последният клуб, който успя да го направи и то само веднъж."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация