Балъков: Може да включим в екипа и Джовани Елбер

18:20
Балъков: Може да включим в екипа и Джовани Елбер
Главният мениджър на Черноморец Бургас Красимир Балъков заяви преди мача с Локомотив София от 20-я кръг на "А" група, че след Фреди Бобич, Джоване Елбер също може един ден да се присъедини към неговия щаб и да помага с информация за играчи.

"Елбер е официален скаут на Байерн за Бразилия и трудно може да се преборим с тях. В негово лице имаме приятел, който може да ни помогне за футболисти, които може да привлечем. Имаме идеята в подходящ момент за него и за нас да ни посети в Бургас", заяви наставникът на "акулите".

Балъков призна, че подписването от негова страна на петгодишен договор говори за сериозността на намеренията на всички в бургаски тим:

"Фактът, че аз съм подписал договор за пет години и половина и това, че Фреди Бобич идва от Германия означава, че тук нещата са сериозни. Не искаме само да говорим, а ще правим и дела."

Новият изпълнителен директор на Черноморец Фреди Бобич ще изгони вратаря Владислав Стоянов, който взе 4600 евро, за да се подложи на операция от херния в Германия, но се оказа, че парите в крайна сметка липсвали. Бобич заяви:

"Решението лично за мене по този казус беше много лесно, но доста по-трудно за клуба Черноморец. Владислав Стоянов ще тренира с втория отбор до края на сезона, след което ще бъде включен в трансферната листа. С това поведение той няма бъдеще в отбора."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crissstiano
04.04.2009 00:15

На мен лично при Херо ми харесваше много повече играта на отбора,налагахме преса по целия терен.Следващата година когато се налеят пари за трансфери би трябвало Балъков да няма проблеми да вкара тима в тройката с оглед на класата на първенството ни,но като го гледам как налага този Фернандес ме кара да се съмнавям в треньорските му качества

dunavec__
04.04.2009 00:00

Нищо не е постигнал като треньор!
В Швейцария като беше треньор на техния най-добър клубен отбор Грасхопърс щеше да изпадне преди 2 години и добре че ръководството
реагира адекватно и го уволни, иначе щяха да берат голям срам! *devil*

Kalinho
03.04.2009 23:34

Според мен от целия ни отбор от САЩ 94 Краси ще стане най - добрия тренъор, защото беше най - умния от всички играчи

Resorter
03.04.2009 23:19

Дупедавец, този "треньор" е постигнал толкова, колкото едва ли ти би постигнал някога...

dunavec__
03.04.2009 22:51

С този "треньор" Черноморец може и да изпадне! *devil*

just_KPACKO
03.04.2009 19:36

Изключително съм щастлив от нещата който се случват в Черноморец! Пожелавам успех на Краси, защото това не го прави само за отбора и за град Бургас, а и за България.Успех още веднъш, ние сме с теб и ще стискаме палци да върви отбора напре!

beto
03.04.2009 19:13

Супер!Магическото трио отново заедно.Ако , като ръководители са толкова добри, както бяха на игрището то тогава Черноморец го чакат много хубави дни.Успех!!! *smile*