Балак възхитен от Англия

12:02
Балак възхитен от Англия
Халфът на Челси, Михаел Балак твърди, че е щастлив в клуба и се наслаждава на предизвикателствата в Премиер Лигата. Германецът, който ще бъде капитан на своя отбор на Евро-2008 следващия месец , трябваше да се бори със скороста на играта в началото, след като премина в отбора на "сините" от Байерн Мюнхен през 2006-та година.

След като се пребори с травмата, която получи в началото на сезона, Балак взе участие в 21 срещи от изминалия сезон и реализира 9 попадения. За негово съжаление те не се оказаха достатъчни за триумф в първенството, въпреки борбата до последния кръг с шампионите от Юнайтед.

"Ако играете за отбор като Челси всеки, който играе срещу Вас иска да Ви победи и това прави нещата на терена още по-трудни", каза Балак пред "Chelsea TV".

"Разбира се това винаги е приятно усещане и добра мотивация. Така ти подобряваш своето представяне всяка година и това е причината да се преместя от Байерн в Челси."

 \'\'Исках да науча нещо за английския футбол, защото го гледах единствено по телевизията и мисля, че бе фантастично. Невероятно е да се играе на тези стадиони, атмосферата е винаги уникална. "

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация