Чех разкрива тайните на Роналдо

13:15
Чех разкрива тайните на Роналдо
Вратарят на Челси Петър Чех смята, че е открил техниката на Кристиано Роналдо  при изпълнение на дузпи, и очаква да има възможност да го докаже.

Вратарят на сините спаси удара на крилото на Манчестър Юнайтед, миналата седмица на финала в Москва, въпреки че това не беше достатъчно отборът му да триумфира.
Топката  удари Чех в лицето, но той настоява, че спасяването не е било случайно.

"Роналдо ме уцели право в носа и ужасно ме заболя. Главното нещо е, че аз не исках да се местя, за да го улеснявам. Бях подготвен и за факта, че той можеше да се разколебае."

"Чаках този момент и когато Роналдо се спря, вече нямаше много време да направи нещо.
 Насочих се в правилната посока и спасих удара."


Вратарят на Чехия ще се изправи срещу португалеца по време на Евро 2008, защото двата тима са в група "А", заедно с Турция и вторите домакини от Швейцария. Роналдо изпусна последните си две дузпи на европейската сцена, като дори не уцели вратата в мача срещу Барселона.

Но Чех смята, че най - добрият играч в английската Премиършип за изминалия сезон ще успее да се реваншира за пропуска си на Камп Ноу.

"Роналдо винаги спираше при изпълнението на последните си няколко наказателни удара, затова мисля, че той ще продължи така и занапред."

"Няма причини да променя начина си на изпълнение. Още повече, че той е вкарал повечето си дузпи. Пропусна само последните две - срещу Барселона и срещу нас на финала в Москва"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари