Пет контроли за Левски по време на лагера в Австрия

17:12
Пет контроли за Левски по време на лагера в Австрия
Левски ще играе пет контролни срещи по време на подготвителния лагер в австрийската база "Линдабрун" от 28 юни до 11 юли.

"Сините" се събраха днес за първа тренировка на "Герена". В заниманието се включиха четирима от новите попълнения Станислав Ангелов (Анортозис, Кипър), Роман Прохазка (Спартак Търнава, Словакия), Ромен Ели(Арл-Авиньон, Франция) и Агиеманг Опоку (Ал Сад, Катар).

Привлеченият от Локомотив (Пловдив) Базил де Карвальо ще се присъедини към отбора в сряда заради ангажименти с националния отбор на Гвинея Бисау.

Отборът ще тренира под ръководството на новия старши треньор Илиан Илиев утре сутринта на "Герена", след което заминава на лагер в Правец до 26 юни. Всички тренировки в там ще бъдат закрити.

На 28 юни Левски заминава за "Линдабрун". На 1 юли е първата проверка срещу Металург Донецк. Четири дни по-късно е контролата с друг украински тим Черноморец Одеса.

На 7 юли "сините" ще срещнат унгарския Дьор. За 10 юли се търси съперник, а з 11 юли е планиран приятелски мач срещу австрийски отбор от втора дивизия. След този двубой представителният отбор се завръща в София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация