Роналдо пада в плен?

21:47
Роналдо пада в плен?
Сексапилната Нерейда Галардо, която е приятелка на звездата на Манчестър Юнайтед и Португалия Кристиано Роналдо, разкри че планира да се омъжи за него.

Красавицата, е споделила желанието си съвсем скоро двамата с бързоногото крило да бъдат официално семейство и да заформят поредната звездна двойка. Признанието испанската красавица е направила в интернет чат, като дори е заснета с уеб камера, показвайки и снимки между двамата влюбени.

Проблема е, че при всички положения голмайсторът на Юнайтед ще е недоволен от недискретността на красивата испанка, а негови познати отхвърлиха твърдението, че предстои годеж между двамата.

Слуховете за женитба вече били актуални и в цяла Португалия. Нерейда споделила със свой приятел в чата, че се гордее много, че ще става булка в скоро време и показала последните снимки на двойката. Роналдо и Галардо поддържат отношения от месец януари, когато се запознаха в Майорка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fti4ec
30.05.2008 12:05

Казала го е защото тя е една от най-елитните про....ки в Испания и четох коментар на един от бившите й любовници, който е значително по-възрастен от нея и известен футболен мениджър , че мечтата й била да се омъжи за футболист-милионер , а кристиано е точно нейния човек , дано момчето е поне малко умен и я разкара преди да му е навредила на кариерата и банковата сметка!!! Но това и когато си известен и богат трябва да си подготвен за атаките на такива хиени, защото буквално преди да се осетш може да са ти отнели доста от капиталите.

Pr1a7eL4e
30.05.2008 08:01

абе и да се сключат брак.. не ги виждам много да се задържат.. бързо ще се разкарат после

encho89
30.05.2008 00:41

а не бих искал да съм на негово място и жени и мъже да ме харесват много срамно

beroni
29.05.2008 22:37

Дет се вика - да съм на мястото на Роналдо