Ясен: Школата трябва отново да произвежда кадри за Левски

17:59
Ясен: Школата трябва отново да произвежда кадри за Левски
Детско-юношеската школа на Левски трябва да започне отново да произвежда талантливи играчи за представителния отбор, обяви нейният нов председател Ясен Петров. Той добави, че младите играчи трябва да се трудят и борят за мястото си в клуба.

"Школата трябва да бъде продуктивна и да вади родни кадри за първия отбор. Те трябва да са усетили какво е синята фланелка, преди да пробият в първия отбор. Моето желание е да влизат кадри от школата в представителния тим. Дадохме шанс на някои от тях, но това не е достатъчно. Те трябва да полагат много труд и да се борят за мястото си в Левски. Аз лично приех да бъда директор на школата, защото страшно много искам да върша работа, но ще ми трябва време, за да опозная добре обстановката и да взимам правилните решения. Имах оферта да замина за чужбина, но за мен директорският пост в ДЮШ на Левски е крачка напред. Отново ще се занимавам с нещо, което обичам", заяви Петров на представянето си.

Освен в директорския пост, промените в ДЮШ ще засегнат и цялостната структура на тренировъчната база на "Герена", обяви изпълнителният директор на клуба Иво Тонев.

"От утре започваме подмяна на изкуствения терен. Това, разбира се, ще доведе до трудности. Някои от нашите младежки състави ще започнат тренировки на базата "Раковски", други ще изпратим на лагери. Надявам се през есента да бъдем готови и с другите два терена, които ще бъдат с осветление", каза Тонев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация