Липи няма да поема Челси

14:25
Липи няма да поема Челси
Марчели Липи, който последно бе начело на италианския национален отбор, и го изведе до световната титла през 2006-та година, отрече възможността да поеме овакантения пост в английския Челси.

"Сините" направиха доста добър сезон, като заеха второто място в Премиер Лигата, както и достигнаха до финала за Шампионската Лига и Карлинг Къп, но допуснаха поражения съответно от Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

На въпроса, дали е възможно да бъде новият менаджер в лондонския клуб, който "The Sun" отправи към специалиста, последният отговори така:

"Не, не, не. Аз няма да бъда треньор на Челси. От изключително значение е играчите да комуникират със своя треньор, а аз не мога, защото не знам английски."

За евентуални наследници на поста на Грант се спрягат имената на уволнените от Барселона и Интер, Франк Рийкард и Роберто Манчини, както и французинът Дидие Дешам и Марк Хюз.

Помощник треньорът Хенк тен Кате, чиито пост в клуба трябваше да бъде запазен според думите на Питър Кениън, също бе освободен от своите задължения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация