Давид Вия приема ролята на резерва

13:25
Давид Вия приема ролята на резерва
На специална пресконференция, младият нападател на Валенсия заяви, че би бил доволен и със статута на резерва, в националния отбор на неговата страна, по време на Евро 2008.

Играчът заяви, че е наясно със ситуацията и ще му бъде изключително трудно да замени звездата на Ливърпул, Фернандо Торес, в стартовата единадесеторка.

"От първия ден аз съм тук за да работя за доброто на отбора."

"Моята задача е да дам всичко от себе си и да помогна на нашия състав, но треньорът е този, който решава кой да започне даден мач."

"Трябва да правя всичко възможно най-добре и да приемам всяко решение с примирение. Изисква се да се работи повече и повече, и ако бъда извън състава трябва да променя това."

"Тримата нападатели в отбора (Торес, Гуиза и аз) имаме достатъчно реализирани попадения през сезона, но това от което се нуждаем е да бъдем топ реализатори."

Запитан за своето бъдеще, футболистът отговори:

"Има достатъчно време до момента, когато ще говоря с моя агент, и аз не желая да губя дори една секунда от времето си за тренировки, в отговори на въпроси относно какво ще стане с мен."

"Моето бъдеще е свързано с това, което е днес, което е утре, и доброто представяне на европейското първенство. Едва след това ще решавам какво да предприема. За сега няма какво повече да Ви кажа."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация