Най-накрая влязох във форма, искаме място в Топ 4

19:30
Най-накрая влязох във форма, искаме място в Топ 4
Полузащитникът на националния отбор на България Стилиян Петров смята, че в последните мачове е показал най-добрата си форма за Астън Вила, но въпреки това заяви, че никога не е губил вяра в качествата си, дори и когато бе изваден от отбора миналия сезон.

Българският халф не успя да се наложи през първите 18 месеца след трансфера си във Вила от Селтик през 2006 година.

"Не започнах добре във Вила. Хората очакваха повече, а аз не им го давах и това оказа огромен ефект, и върху мен и върху тях. Трябваше да променя отношението на хората. Дойдох тук като добър играч и като такъв искам хората да ме запомнят. Никога не съм спирал да вярвам и сега показвам на какво съм способен. За всеки играч е важно никога да не губи надежда. Всеки трябва индивидуално да се бори за мястото си, а миналия сезон аз бях извън състава. Бях убеден, че няма да оставя нещата по този начин, така, че продължих да работя и да чакам шанса си. Когато денят дойде, аз знаех колко усилия съм вложил", заяви Стилиян.

Мениджърът на Астън Вила Марк О\'Нийл не пести похвалите си за Стенли през последните седмици, а халфът е един от най-сериозните претенденти за играч на годината.

"Ласкателно е, че мениджърът говори такива хубави неща за мен, но ако се вземеш твърде много на сериозно можеш да забравиш каква е основната ти цел. Наистина искаме да постигнем много заради феновете. Ако можем да се класираме за Шампионската лига ще е фантастично. Ще се радвам да постигнем целта, която си поставихме в началото на сезона - място в топ четири", допълни още Стенли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

suny
08.04.2009 22:18

Ако искат да влязат в ТОП 4 ще трябва доста да се постараят

Tovalan
08.04.2009 21:49

С този мениджър малко ме съмнява, защото мисля, че това е максимума на О'Нийл и Вила. Въпреки това съм оптимист, че догодина ще има друг отбор в топ 4.

onzzy
08.04.2009 19:47

и аз искам шестица от тотото ама........