Ювентус освободи португалски защитник

16:57
Ювентус освободи португалски защитник
Ръководството на торинския гранд Ювентус прекрати официално договора на португалския защитника на тима Жорже Андраде, след като получи зелена светлина да направи това от италианската лига.

Играчът дойде при "бианконерите" през лятото на 2007 година след промоцията на тима в Серия "А", но претърпя две сериозни контузии в коляното и не игра дълго време за тима на Клаудио Раниери. През целия период от идването си в Торино, Андраде е изиграл само два мача с екипа на "Старата госпожа".

Изявление на сайта на Юве гласи: " Ювентус и Жорже Алмейда Гомеш де Андраде постигнаха споразумение около своите взаимоотношения и отнесоха въпроса до лигата. Така играча ще бъде освободен от своя договор и ще бъде свободен да подпише с друг клуб. Ювентус иска да благодари на футболиста и му желае всичко най-хубаво в новия му клуб и на международно ниво."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tayfun94
08.04.2009 18:17

До колкото знам искаха да го вземат в Галатасарай,още когато имаше договор.Сега едва ли ще го изтърват.

bianconero27
08.04.2009 18:04

Въсщност изигра 4 мача, но тва са подробности.
Много лошо се получи с Жорже. Добър защитник е, но контузиите го съсипаха. Дано все пак успее да се възстанови и да поиграе още 2-3 години, пък било то и на по-ниско ниво.