Акрополис – Йостерсундс (спечелен)

15:29
Акрополис – Йостерсундс (спечелен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на
Winner.bg.

Статистика:

м. Юни: 15 познати от общо 33 мача - 45.5% успеваемост

Залог на деня за 30.06.12г.:



Отборът на Йостерсундс е крайно амбициозен тим и двете му поредни загуби в изминалите кръгове по-скоро са резултат от моментен спад във формата, отколкото от липса на качество или нещо по-сериозно в отбора. Преди тези две загуби Йостерсундс нямаше поражение от началото на сезона, като в последни си 5 мача, преди злополучните, се намираше в серия от 5 поредни победи. Показателите на гостите навън са 2-2-1, като единствената загуба дойде в последното им гостуване с минимален резултат. В селекцията на Йостерсундс има два ганайски играчи, трима английски и един испански защитник. Треньорът на отбора Греъм Потър също е англичанин. Йостерсундс е един от претендентите за промоция и трябва моментално да се възне на победния път, защото изостава на доста точки от челното място, но е само на 2 точки от втората позиция. Акрополис се спаси от изпадане миналия сезон, като и този сезон целата ще бъде същата, а тимът е доста по-малък като клуб от настоящия си високо насочен съперник. Акрополис се намира в зоната на изпадащите и по-всичко изглежда, че отборът е един от най-слабите в таблицата. От началото на сезона домакините взеха точки само в 4 от 10-те си изиграни срещи, като вкъщи имат само 1 победа. Двата тима до сега не са се срещали, а при това разминаване в целите и класата на двата отбора първата среща между тях трябва да завърши в победа на Йостерсундс.

► Прогноза: 2 - коефициент - 2.15

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
30.06.2012 20:18

Брей Сотирка отървах тука тия последните прогнози. Ти големи мачове познаваш бе! От 3-0 та на 4-5, а аз го играх Х. Ама аз съм балама, а не специалист!