Зидан: Перес ще направи чудеса с Реал Мадрид

10:39
Зидан: Перес ще направи чудеса с Реал Мадрид
Бившият плеймейкър на испанския шампион Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви пълната си подкрепа към кандидата за президент на клуба Флорентино Перес.

Световният шампион с Франция никога не е крил адмирациите си към строителния магнат и двамата останаха близки дори и след напускането на клуба. Сега Зидан не само, че открито подкрепя Перес, но и лично призна, че може да направи дългосрочно завръщане в управата на "Белия балет".

"Ако Флорентино спечели изборите той ще направи чудеса с отбора", заяви Зизу в Канал Плюс.

" Реал Мадрид има нужда от харизматичен президент, някой, който има огромно желание да го върне на върха. Когато подписах договорът си с Мадрид му казах, че офертата, която ми отправи (от 66 милиона евро) е твърде голяма. Но за него това не беше много. Той ми отвърна: "Ако трябва да сложа още пари на масата ще го направя без да се пазаря". Това е неговата политика, когато Флорентино иска нещо той го получава. След като вкарах гола си срещу Байер Леверкузен през 2002 година той дойде и ми каза: "С този гол вече си върнах разходите" допълни още французинът.

По повод възможното завръщане, но в ръководството на "Бернабеу" Зизу коментира:

"Мисля, че съм готов да се върна във футбола. Поддържам много близки отношения с Флорентино и възможността той да се върне е огромна. И да, за мен ще е чест да съм му съветник."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kurrti
10.04.2009 01:18

кви чудеса бе неразбрахте ли че от този отбор вече нищо не става..........