Рийзе несигурен за своето бъдеще

15:43
Рийзе несигурен за своето бъдеще

Защитникът на Ливърпул Джон Арне Рийзе разгласи, че има страхове относно своето бъдеще. Според сведения, той ще бъде освободен от отбора ръководен от Рафа Бенитес. Норвежецът все по-рядко попадаше в състава за даден мач последния сезон, след като бе заместен, при това доста успешно от бразилеца Фабио Аурелио. С младия аржентинец Емилиано Инсуа, приготвящ се да влезне в първия тим следващия сезон, Рийзе ще трябва да търси строго определени причини дали да остане в Мърсисайд.

Много вярват, че 27 годишният играч сам е разбил надеждите си, като се е оплел в собствената си мрежа по време на провала в мача с Челси на полуфинала за Шампионската Лига. Схващане, което изглежда ще бъде доказано от предстоящото привличане на крайния защитник на Удинезе Андреа Досена.

Астън Вила и Нюкасъл са сочени като евентуални нови отбори за норвежкия национал, който отчаяно търси да разбере къде е неговото бъдеще.

"Моят агент се занимава с моето бъдеще," каза Рийзе пред "Dagbladet.no".

"Трябва да премисля нещата преди да започне полусезона. Не мога само да седя и да чакам за отговор. Трябва да получа отговор сега."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация