Харгрийвс няма интерес към Евро 2008

09:51
Харгрийвс няма интерес към Евро 2008

Играчът на Манчестър Юнайтед и Англия Оуен Харгрийвс допусна, че няма да отдава много внимание на предстоящото европейско първенство.

Стийв Макларън позорно се провали в това да води Англия в Австрия и Швейцария и сега много от най-известните и най-добре платени световни имена ще наблюдават важния форум отдалеч.

Много от английските звезди изявиха своето разочарование от това, че не са били повикани в последните седмици и съвсем естествено това важи и за Харгрийвс.

"Със сигурност няма да съм в Австрия или Швейцария. И не мисля, че дори ще се радвам да гледам първенството, освен може би финала и полуфиналите", призна роденият в Канада халф.

"Ще държа под око няколко съотборника и приятели, но не мисля, че ще ми е приятно да наблюдавам, знаейки че би трябвало да сме там."

Отразявайки победата над САЩ с 2:0 в сряда, Харгрийвс е убеден, че е можело да спечелят с много по-голяма разлика и също така вярва, че тимът е играл добре.

"Можеше да отбележим повече срещу САЩ", настоя той. "Но мисля, че направихме нещата, които той (Капело) искаше от нас да направим."

"Ще трябва да питате мениджъра дали е щастлив. Спечелихме у дома. Изглежда доста доволен."

"Мисля, че треньорът трябва да продължи да експериментира, докато намерим оптималния състав. Имаме всички части на пъзела. Единственото, което трябва да направим, е да ги наредим."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация