Донадони не допуска агентите до тренировъчния лагер

17:11
Донадони не допуска агентите до тренировъчния лагер

Според "Gazzeta delo Sport",  треньорът на националния отбор на Италия, Роберто Донадони e забранил достъпа на всички агенти на играчите до тренировъчния лагер на Адзурите в Коверсиано.

От дълго време футболните мениджъри се оплакват от това, че присъствието на агентите на играчите в определени ситуации е нежелателно за духа и успеха на отбора. Донадони прави всичко по силите си да убеди, че обединението и фокусирането по време на лагера на Адзурите остава, докато продължава тяхната подготовка за Евро 2008.

Като резултат, "Gazzeta" потвърди, че Донадони е отпратил всички агенти, пожелали да присъстват на тренировъчния лагер в Коверсиано.

Част от играчите в италианския отбор са по средата на уговорки за клубни трансфери за следващия сезон, това включва имена като Джанлука Дзамброта, Марко Бориело и Антонио Касано, доkато Андреа Барзали вече е играч на Волфсбург.

Донадони иска да е сигурен, че нито един от тези процеси няма да афектира неговите играчи и желае те да са фокусирани само върху тренировките.

Довечера Италия излиза срещу Белгия в последната си приятелска среща – загрявка преди Евро 2008. Донадони вероятно ще използва своята предпочитана формация 4-3-3 и има слухове, че Алесандро дел Пиеро и Антонио Касано ще подкрепят Лука Тони в предните позиции.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация