Кокала: Най-добре ще бъде да вкараме и да не получим гол

09:01
Кокала: Най-добре ще бъде да вкараме и да не получим гол
Локомотив Пловдив е готов за срещата с холандския Витес от Лига Европа, коментира треньорът на тима Емил Велев в Ловеч.

"Направихме две подготовки, като започнахме по-рано, защото знаехме, че може да ни се падне по-силен тим. Утре ще се види доколко сме готови. Момчетата чакат този мач с нетърпение", започна коментара си Велев.

Наставникът изрази съжалението си за напускането на Даксон.

"Неговото заминаване бе неочаквано за нас. Не смятахме, че е сериозно. Неприятно е да пуснеш един от най-добрите си футболисти. Той бе като дялан камък в нашия състав", уточни треньорът на Локо.

" Витес играе добър футбол и има класни изпълнители. Надявам се и вярвам, че най-добрият вариант за нас е ние да им вкараме гол и да не получим гол в нашата врата. По-добре да ни се паднат такива отбори от футболна сила като Холандия, които играят бърз и динамичен футбол", каза още Емил Велев.

Междувременно стана ясно, че Ели Маркес получи в последния момент картотека от УЕФА и ще може да вземе участие в днешния мач на Локо Пд срещу Витес. Двубоят започва в 18,30 часа на градския стадион в Ловеч. Бразилецът имаше необходимата работна виза, но уреждането на състезателните му права се забави заради административно наказание от престоя в предишния му клуб Светкавица.

"Благодаря на българските миграционни служби и на Борислав Попов от БФС, които помогнаха за бързото разрешаване на проблема. Маркес ще заеме мястото на Даксон да Силва и така Локомотив се възползва от правилото на УЕФА да направи промяна на един футболист в състава си до 24 часа преди мача", обясни административният директор на черно-белите Атанас Узунов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация