Велев: Не очаквах такъв развой на срещата

21:15
Велев: Не очаквах такъв развой на срещата
Изказвания на двамата старши треньори след първата среща от втория кръг на турнира по футбол Лига Европа между Локомотив Пловдив - и Витес, завършила при резултат 4:4:

Емил Велев, старши треньор на Локомотив Пд: "Не очаквах такъв развой на срещата, бяхме разучили добре противника, знаехме му силните и слабите страни. Още преди те да ни вкарат гол, имахме две-три положения и можехме да открием резултата, а накрая дори да спечелим в тази луда среща. Шансовете ни остават, защото все пак не сме загубили. Мисля, че трябва да обърнем повече внимание на нашата защита, защото от четири удара ни вкараха четири гола. Няма да имаме много време, но трябва да променим нещата, ще се постараем. Мисля, че днес нашите нападатели играха много добре и сме доста класен отбор".

Фред Рутен, треньор на Витес: "Бях сюрпризиран от това, че допуснахме четири гола. Все пак стана хубав и зрелищен мач, но не очаквах да допуснем толкова много попадения. Убеден съм, че ще се класираме за следващия кръг, но все пак трябва да изиграем и втория мач и да победим".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари