Акранес – Брейдаблик, загубен

14:52
Акранес – Брейдаблик, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 10 познати от общо 21 мача - 47.6 % успеваемост

Залог на деня за 23.07.2012 г.



След спечелената титла и то по голова разлика през 2010 година, отборът на Брейдаблик претърпя пълен крах във всяко едно отношение. През изминалия сезон отборът финишира в средата на таблица, като и този няма съществена разлика в представянето му. Нагласата на футболистите на гостите при техните изяви навън е преди всичко конкретната среща да не бъде загубена, независимо от нивото на съперника и развоя на срещата. Затова и показателите на Брейдаблик отразяващи само изявите му навън са така категорични, че тимът е с най-малко отбелязани и най-малко допуснати голове от всички отбори в елита. Гостите са и тимът с най-много равенства навън, цели 3 от 5 възможни, като са спечелили само един път. Смятам, че повечето от читателите на рубриката са наясно с това какъв отбор е Акранес и че няма да бъде изненада ако тимът се класира в топ три на крайното класиране, въпреки че е новак. Тимът притежава всичко необходимо, за да бъде част не само от елита, но и неговите по-високи етажи. Акранес беше категоричен в предишното си домакинство преди седмица срещу доста по слаб съперник от него и това ме кара да смятам, че и днес ще може да се справи с коравият Брейдаблик. Гостите отстъпват като качество на селекцията, като традиции и дори като фенско присъствие на домакините и е логично да загубят, предвид актуалното разпределение на силите и амбициите в двата клуба. Акранес вероятно има известни амбиции за осигуряване на международни срещи през следващия сезон, а за това е необходими и постоянство в изявите му у дома. Коефициентът и обстоятелствата тук определено оправдават целия риск, който евентуално ще бъде поет с предвиждане на победа за Акранес. Брейдаблик няма победа в цялата си история като гост на този съперник, като е загубил по-голямата от визитите си на този стадион. В началото на май домакините днес победиха този съперник и като гост.

► Прогноза: 1 - коефициент - 2.19

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
24.07.2012 12:42

Сотирис влезе в поредната черна серия. Сега на принципа вече трябва да познае може и да му се доверя вече. С около 5 лв.*joking*

jelko
24.07.2012 00:14

Ето и първите няколко реда за утре:

м. Юли: 10 познати от общо 20 мача - 50.0 % успеваемост

Залог на деня за 24.07.2012 г.
...................

Antoni753
23.07.2012 22:30

в момента ДНБ-ТО е много добро за акранес в бета

zarko59
23.07.2012 17:14

само пьрвите имена на отборите пиша; ньоркьопинг-1. архус-1. гаис-2, акранес-1, система 2/3/4 = 11 кол

jelko
23.07.2012 15:40

Преди Бодьо-Конгсвингер има 50% успеваемост.След него има пак 50% успеваемост.ЕБАСИ И ФЕНОМЕНА Е ТОЯ.Бъди честен ,за да те уважават,Йоргос!*cards*

Vikingit
23.07.2012 15:12

Сотирис, тоя Акранес ти е любим на тебе*beer*