Илиан: Надявам се да играем още по-добре

22:38
Илиан: Надявам се да играем още по-добре
Отзиви след победата на Левски с 3:1 над Ботев Пловдив в среща от втория кръг на българската футболна "А" група:

Илиан Илиев, старши треньор на Левски:
"Стана много добър мач за нашите стандарти, за което трябва да благодарим на футболистите. Ние направихме много положения, но за съжаления понякога закъснявахме с пасовете и пропускахме доста. Трябваше да решим нещата по-рано и да не позволяваме на Ботев да се върне в мача. Нашите футболисти атакуваха без страх, но могат да покажат и повече в тази фаза. Райков вкара два гола, но и той може много повече. Добре е за самочувствието му, че отбеляза тези попадения. Отборът показа хубава игра като цяло и точно това се иска от тях. Надявам се през следващата седмица да играем още по-добре и да се отърсим от напрежението".

Ферарио Спасов, старши треньор на Ботев: "Показахме много добро лице след 30-та минута, а преди това Левски имаше пълно превъзходство на терена. Не успяхме да вкараме повечето си положения и да променим изхода на мача. Аз обаче съм доволен, защото ние дойдохме, за да играем футбол, което и направихме. Феновете създадоха една истинска футболна вечер и ни позволиха да играем с изцяло футболни средства. Левски спечели и ги поздравявам, а за нас остава да продължим да играем по същия начин".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niki_hameleona1
19.08.2012 23:23

Ферарио Спасов : Левски спечели и ги поздравявам, а за нас остава да продължим да играем по същия начин". Първия треньор в България , който не се оправдава със съдията, евала !