ЦСКА в Бургас - една идея по-добре

09:47
ЦСКА в Бургас - една идея по-добре
ЦСКА показа в Бургас малко по-добра игра, отколкото в Ловеч. Този път червените демонстрираха една идея повече желание и футболни достойнства. Но и това не им стигна, за да победят един много слаб в този мач Черноморец Бургас.

А и оценката за игровото поведение на ЦСКА в Бургас може да бъде прилична само ако се сравнява с визитата в Ловеч. На базата на нея -да, червените играха по-добре. Но ако трябва да се оценява реално, то те отново не показаха това, което се очаква от тях. За пореден път бе пропиляно цялото първо полувреме, през което гостите проведоха само една смислена атака и оставиха Черноморец да има териториално превъзходство. Тоест старите уроци пак не бяха научени.

Трябва да се уточни също, че този отбор на Черноморец е значително по-слаб от миналогодишния. Освен това бургазлии играха доста по-лошо срещу ЦСКА, отколкото в първия кръг на "Герена". Това трябва да се има предвид, когато се правят заключения.

Има и нещо друго твърде обезпокоително. Вече 6-и пореден мач като гост ЦСКА не успява да вкара гол. Справка:

0:1 от Левски,
0:2 от Миньор,
0:1 от Лудогорец,
0:0 с Мура,
0:1 от Литекс и
1:1 с Черноморец след автогол на акулите.

Но както се казва, този път автогол, другия път един истински гол, след който футболистите на ЦСКА да има кого да прегръщат. Тези факти показват, че отборът е твърде немощен в предни позиции, независимо на кого гостува.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация