Трансферен дневник: Кавани ще е черешката на лятната селекция в Челси?

18:22
Трансферен дневник: Кавани ще е черешката на лятната селекция в Челси?
Вижте акцентите за 21 август, вторник:

Двама португалски футболисти пристигнаха вчера на проби в Черноморец Бургас. Те са офанзивни играчи и вече направиха тренировка с акулите, съобщава "Тема Спорт".

►Феновете на Локомотив Пловдив изпълниха обещанието си и изгониха Георги Какалов, който бе спряган за ново попълнение на тима. "Махай се оттук, жълтур! Нямаш място в нашия клуб", бяха само част от скандиранията на феновете по посока на бившия играч на Ботев Пловдив, информира "Тема Спорт".

През тази седмица ръководството на Челси е стартирало преговори с колегите си от Наполи по трансфера на Единсон Кавани, съобщава "Газета Дело Спорт".

Сините дори са отправили официална оферта за уругваеца. Тя е на стойност 29 милиона паунда, като от лагера на лондончани не скриват, че са готови да увеличат сумата, след като обсъдят ситуацията с италианския клуб. Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис настоява да получи 40 милиона паунда за звездата на своя тим, но медиите на Ботуша смятат, че той би се съгласил да се раздели с Кавани и за сума в региона на 34 милиона паунда. Продължава да съществува и вариантът Раул Мейрелеш да бъде използван като разменна монета в тази сделка.

►Защитникът Себастиен Басонг премина в Норич, след като подписа договор за три сезона с английския елитен клуб. През последните три години камерунският национал игра в Тотнъм, като преди това носи екипите на Метц и Нюкасъл. През миналата кампания 26-годишният бранител беше преотстъпен на Уулвърхямптън.
"Много добре познавам Басонг от престоя му в Нюкасъл. Радвам се, че ще разполагаме с футболист с неговия опит. Той ще увеличи конкуренцията в състава и ще направи отбора по-силен", заяви мениджърът на Норич - Крис Хютън.

Манчестър Сити ще купи Скот Синклеър от Суонзи, потвърдиха от уелския клуб. 23-годишното крило реализира общо 35 гола в последните два сезона и привлече вниманието на английския шампион.
"Скот не пожела да поднови договора си с нас, след като разбра, че има интерес от страна на Манчестър Сити. През последните два сезона той изигра невероятни мачове, но сега Сити отправи оферта за него", заявиха от Суонзи.
Това е втори голям транфер за клуба - преди няколко седмици уелсците продадоха Джо Алън на Ливърпул за 15 милиона лири. Суонзи има и готов вариант за заместник - до няколко дни клубът ще финализира привличането на корееца Ки Сон-Юн от шотландския Селтик. Лебедите ще платят около шест милиона паунда за 23-годишния полузащитник.

Интер е на път да привлече халфа на Манчестър Сити Найджъл Де Йонг, съобщава "Goal.com". Мениджърът на гражданите е позволил на Де Йонг да преговаря с нерадзурите. Договорът на футболиста със Сити изтича през лятото на 2013 година и поради това шампионите са склонни да приемат оферта на стойост девет милиона евро за халфа.
Наставникът на Интер Андеа Страмачони от началото на лятото обяснява, че има нужда от нови дефанзивни халфове. В средата на юли миланският гранд взе Габи Мудингай, а сега е на път и да се подсили с Де Йонг. Както е известно, звездата на Интер Уесли Снайдер наскоро публично подкрепи евентуален трансфер на Найджъл Де Йонг на "Сан Сиро".

►Градските съперници Милан и Интер са все по-близо до сключване на бартерната сделка за размяна на нападателите Антонио Касано и Джампаоло Пацини, информират италианските медии.
Както е известно, Касано поиска да напусне Милан, недоволен от продажбата на двама от основните футболисти - Златан Ибрахимович и Тиаго Силва.
Очаква се сделката да бъде финализирана в близките дни, като Милан ще плати и 7 милиона евро за правата на Пацини.

Холандският шампион Аякс Амстердам подписа 3-годишен договор с финландския национален защитник Никлас Мойсандер. Той пристига в столичния клуб с трансфер от АЗ Алкмаар.

►"Фернандо Йоренте почти сигурно ще избере да играе във Висшата лига на Англия", разкри Карлос Арино Байо, който е агент на нападателя.
"В сряда Фернандо ще каже къде ще играе. Най-вероятната дестинация е Англия. Няма да говоря с имена, но два клуба го искат. Единият е от град Манчестър, а другият е от Лондон", допълва Арино Байо, цитиран от "Дейли Телеграф".
Както е известно, и Ювентус искаше Йоренте, но офертата на торинци на стойност 18 милиона евро бе отхвърлена от шефовете на Атлетик Билбао.
Карлос Арино Байо най-вероятно визира, че Манчестър Сити и Арсенал се борят за подписа на 27-годишния таран.

Мениджърът на Тотнъм Андре Вияш-Бояш иска да продаде до края на август дуото Том Хъдълстоун и Майкъл Доусън, съобщава "Гардиън".
Играчите са поставени в трансферната листа на шпорите, като Стоук Сити вече са направили оферта да вземат Хъдълстоун под наем за един сезон. Бившият футболист на Дарби Каунти лекуваше травма на глезена през миналия сезон и почти не игра.
Доусън пък е считан за пети избор в отбраната на тима след Юнес Кабул, Уилям Галас, Ян Вертонген и Стивън Коукър.
Медиите на Острова твърдят, че е възможно бившият клуб на Доусън Нотингам Форест да се опита да си го върне. Разбира се, е малко вероятно бранителят да се съгласи да играе в Чемпиъншип.

Ливърпул също ще се опита да привлече Рикардо Кака под наем за този сезон, съобщават медиите в Испания. Мениджърът на червените Брендън Роджърс вече е разговарял с Жозе Моуриньо за подобна сделка, като Специалния е нямал нищо против.
Съществува сериозна пречка пред подобен трансфер. Кака желае да играе в Шампионската лига, а Ливърпул няма как да му предложи подобно нещо. Остава възможността плеймейкърът да бъде взет от Манчестър Юнайтед, но там сър Алекс все още не е взел решение дали Кака му е нужен.

►От Фиорентина мислят да привлекат Димитър Бербатов, ако продадат в близките дни Стеван Йоветич, съобщава "Скай Италия".
Както е известно, Манчестър Сити е близо до това да финализира трансфера на Йоветич, като заплати 30 милиона евро за черногореца.
Ръководството на виола иска веднага да запълни липсата на звездата си и да доведе нов нападател от световна класа. Италианският клуб е готов да плати исканите пет милиона паунда от Манчестър Юнайтед за Бербатов.
Проблем си остава заплатата на българина. Ако от Фиорентина направят своя ход, те със сигурност ще искат от Берба да намали седмичната си надница, тъй като малко клубове от Серия А могат да си позволят подобна тежест в бюджета.

►Полузащитникът на Рома и италианския национален отбор Даниеле Де Роси отказа предложението на Манчестър Сити и обяви, че остава верен на римския клуб. Според информации Сити предлага на Де Роси четиригодишен договор с годишна заплата 9 милиона евро.
"Четох много неща за мой трансфер в Манчестър Сити. Но моето решение остава непроменено - в Рома се чувствам отлично и никога не съм мислил за трансфер", каза Де Роси на пресконференция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Durantula
22.08.2012 19:12

Байерн е един от колосите на Европа . А отборът на Абрамович ?

chelsea_marinov
22.08.2012 19:31

Удар на Дрогбаа и гооооооооол Челси е новият Европейски клубен шампиоон!Байерн загубиха на сред цял Мюнхен тотален позор просто Челси бяха по силният отбор нищо лично.*wink*

mario93
22.08.2012 12:43

Пак са събраха най-големите утайки в този сайт

Durantula
22.08.2012 12:31

Нямали да спре абрамович????
Руска мафия

chelsea_marinov
22.08.2012 12:46

Удар на Дрогбаа и гооооооооол Челси е новият Европейски клубен шампиоон!Байерн загубиха на сред цял Мюнхен тотален позор просто Челси бяха по силният отбор нищо лично.

dido90
22.08.2012 12:40

хаха човече забрави я тази загуба на вашия стадион,не ми си мисли как си хейтвал след финала на шампионската лига що не си гледаш отбор който копува пизаро за 2-3 път вече.стига си си чесал езика знам че умираш от яд че Абрама обича отбора и плаща за този които иска,дано тази година пак да играят челси срещу баварците и да видим като няма наказани играчи с колко ще паднете

LiLN
22.08.2012 11:29

С две думи в близките 250-300 години няма да ми е гадно *smile*

dido90
22.08.2012 12:27

ако се съди по това което си написал си на около 13-15 години така че лапенца като теб са много тука и не само тука де които си мислят че разбират от футбол но нищо гледай си съдийския отбор и недей да пишеш там където не трябва пиши със във новините на твоя отбор,и гледай да не паднете пак със 1:6

ARSEEENAL
21.08.2012 21:21

Ей, вие сте върха!! 78 коментара и нито един по темата!!

nikshan11
21.08.2012 20:51

От една страна много искам да привле4ем Кавани,но от друга ще ми е много гадно да закотвят пак Нандо резерва,въпреки добрата форма и нарасналото му само4увствие *smile*

lazera0
21.08.2012 20:30

Tottenham have confirmed the signing of Emmanuel Adebayor from Manchester City.

NaskoLampard
21.08.2012 20:30

До коментар [@comment 1149767] от [@user NoisyNeighbour]:

Найстина ако си на 19 години просто ...... абе да ти кажа честно не ми се вярва , аз съм си почти на 15 няма какво да лъжа и съм фен на Челси още от 2003-04 почти от малък гледам футбол с баща ми и то най - вече английски и от тогава си харесах Челси и съм фен дори и да не ми вярваш мога и снимки да ти покажа с тениски и с шалчета на отбора , а ти се пишеш за 19 годишен като дори не можеш да пишеш , честно казано давам ти максимум 12 !!

nikshan11
21.08.2012 20:50

хаха младия дрогба е тва ме изкефи. Ромелу Лукаку определено е талант то на 17,18 години да станеш 2 пъти подред голмайстор в Белгия не е малко,но ми се струва малко тромав,но с времето ще подобри бързината си,спомнях си карлето даваше някви упражнения на Калу и Анелка за по-добър спринт *smile*

sa6etoo
21.08.2012 20:47

Ще остане спокойно *beer*

NoisyNeighbour
21.08.2012 20:46

Супер ви е нападението Нандо е супер играч и този сезон ще го покаже *smile* Младия Дрогба като се обиграе и върне ще имате доста стабилни нападатели на много млада възраст *smile*

NaskoLampard
21.08.2012 20:45

Той си знае , но много ще се изнервя ако стане така , че ди Матео не довърши сезона и сложат нов треньор , мисля че Роби трябва да му се даде шанс дори и да направи няколко грешки в началото на сезона , защото ако се назначи нов треньор става лошо , като започне да казва : ''Аз не съм искал този играч и айде на пейката и така за няколко играча и накрая да не можем да направим нищо този сезон , защото доста хора казват , че не сме показали добра игра в Шампионската лига , но победата си е победа независимо дали с защитна игра или не !! *smile*

sa6etoo
21.08.2012 20:44

Дам! Лека вечер на всички от мен *smile*

NoisyNeighbour
21.08.2012 20:42

Е да хайде стига сме спамили успех през сезона *smile*

NaskoLampard
21.08.2012 20:42

Веднъж да се съглася с един твой коментар *smile* и аз съм на същото мнение мисля , че първо трябва един бек да вземем и да приключим с трансферите , не мисля че трябва да вземаме нападател като имаме играч като Фернандо който макар и да заиграе своя футбол трябва да опитваме още с него , както имаме и едно добро момче като Дани Стъридж който трябва да започваме да го налагаме и да не забравя за Ромелу Лукаку който се надявам да се наложи в Уест Бром и като си го върнем след този сезон да е наистина добър футболист , а ако трябва да го дадем и още една година под наем няма да е лошо ! *smile*

sa6etoo
21.08.2012 20:40

Така е да но каквото реши тренера.. той си знае *smile*

NoisyNeighbour
21.08.2012 20:38

Според мен десния бек ви е може би най-важен и вече след това вече нападателя *smile*

NaskoLampard
21.08.2012 20:38

Ами говори се за Азпиликуета да и до няколко дни ще се разбере дали , ще подпише с нас или не , но определено имаме нужда от такъв играч като него и е млад и е играл във всички юношески формации на Испания , а защо не скоро и при мъжкия отбор на Испанците *smile*

sa6etoo
21.08.2012 20:36

Ами то все още се говори ама нищо официално.. бил на крачка от трасфер ама го чакам от седмица тоя трасфер *joking* Ще вземем някой играч там въпроса е кого.

NaskoLampard
21.08.2012 20:35

Моят пък е фен на Арсенал още когато е бил на моята възраст , дори и по малък !! *smile* *smile*

NoisyNeighbour
21.08.2012 20:33

Ами недей да четеш хаха не те карам айде в детската малчо *smile* @sa6etoo Какво става с десните бекове при Челси говореше се за Азпиликуета, но нещо няма новини около него ?

chelsea_marinov
21.08.2012 20:32

И моят баща е голям фен на футбола но моят е фен на Ливърпул а аз на Челси.

sa6etoo
21.08.2012 20:13

Да приемем че си им фен по отдавна понеже в нета няма как да се докаже за 2мин може да намериш отговор на всеки въпрос и е безмислено.. Но гледай реално на нещата защото твоя отбор спечели миналата година титлата но не забравяй че е много далеч от останалите! Няма за какво ние феновете на челси (понеже настоящия ни отбор е напревен с пари) да ревем че сте взели титлата.. както казах има много хляб да ядете докато стигнете дори нас.. а да не говорим за Юнайтед Ливърпул и т.н. Видях че си фен и на Реал.. Не че нещо но си фен на 2 от най.. как да го кажа отбори станали с пари и то за кратко.. Ние поне сме на върха вече от 10 години (погледни статистика ако не вярваш) Сити ще са нищо докато не направят история

rollingstones
22.08.2012 06:07

Много си тъп, Саше.

rollingstones
22.08.2012 06:01

Оле боже *lol**lol**lol* Реал са станали отбор още от създаването си.... Първите 5 шампионски лиги са на Реал, най-много титли в Испания имат и в класикотата водят на Барселона. Водачи са и в купите на шампионската лига... Докато Челси.... Една единствена титла на Англия от 55-та, ама то и Нотингам Форест имат такава. И откакто дойде оня мафиотски руснак дет сичките му пари са откраднати от народа на Русия реши да си купи отбор и да вложи пари в него... 2005 започва съществуването на този отбор благодарение на руснака и НАЙ-ВЕЧЕ на Моуриньо... Но ти това едва ли можеш да го проумееш защото сигурно не си ги гледал по времето на Моуриньо.

NoisyNeighbour
22.08.2012 03:14

Кой пък е казал, че ги хваля ? Аз казах, че започват да пишат своята история, но кой да види... айде пишете по темата вече оспамихме прекалено много

zipovic
22.08.2012 00:28

мом4е колкото и да си хвалиШ Сити нали колкото и да се за блуждаваж знай 4е докато СТИГНИТЕ 4ЕЛСИ 6те ви отнеме поне о6те 40-50 год *wink* нямате история били сте 6ампиони на АНГЛИЯ преди 50-60 год някаде сега станахте 6ампиони за 2-ри 3-ти път АЙДЕ ние сме ВЕЛИКИ *lol**lol**lol* вие СТЕ сме6ни *wink*

sa6etoo
21.08.2012 20:37

И аз съм така! Не аз съм на терена че да съдя съдийте дори ги разбирам за тънките ситуации.. Не са машини все пак. Ощетявали са ни помагали са ни.. Във всички клубове е така. Аз си гледам играта и това е (понякога и залозите ама там нещо все не ми се получава *joking* )

NaskoLampard
21.08.2012 20:34

Аз даже да ти кажа дори когато видя съдийско решение да е за нас , а да е било грешка на съдията и да не е имало нарушение или нещо друго си казвам че не е така , защото обичам добрата , честна игра а не като някой отбори който ако не са съдийте нямаше да имат толкова трофей , не искам да давам имена на отбори , но мисля че вие сами се досещате кой са те !! *smile*

sa6etoo
21.08.2012 20:29

Така е да особено по форумите.. Не съм тук да се карам а да се опитам да накарам поне някой друг човек да започне да гледа реално на нещата а не да гледа само хубавото в отбора си и да забравя как са му подари дузпа или са му спестили картон и такива работи за които се правят на светци! Успех и на теб и нека мачовете са интересни все пак ние феновете печелим единстрено това- кеф от мачовете!

sa6etoo
21.08.2012 20:26

Аз това казах ние сме реално силен отбор от 10 години. А за късмета няма да коментирам защото във всеки спорт е 50% умения и 50% късмет винаги се намират и извънредни 10% съдийски грешки но те са нормални а и зачестиха в последните месеци..

NoisyNeighbour
21.08.2012 20:25

Чесно казано много се искефих като паднаха *lol* И очаквах от тях отново пръскачки и глупости *smile* Така де успех хайде *smile* В изблици на нерви от малки недоразвити дечица може да кажеш какво ли не *smile*

NaskoLampard
21.08.2012 20:23

И ние не сме кой знае с колко голяма история , но поне сме добър отбор от 80-тте години и започнахме да градим история лека полека от 10-тина години , а Сити до преди няколко години се бореха за оцеляване сега спечелиха един трофей и то с голяма доза късмет !

sa6etoo
21.08.2012 20:23

Но говориш така сякаш всички останали са под вас.. Направихте нещо значимо но сега идва трудното, да докажете че не сте чудо за 3 дни.. Просто не обиждай без причина! Със или без автобус феновете на Барса не могат да се съберат в кожите си но си оставаме единствените без загуба при Пеп и им отнехме титлата под носа и естествено късмета им е виновен, но се отплеснах малко..

NoisyNeighbour
21.08.2012 20:19

Кога пък съм казал, че Сити са нещо ? Отбора в момента започва да пише история така както например вие започнахте *smile* Късмет тая година, дано поне борбата за титлата не е отново между 2 обора *smile*

chelsea_marinov
21.08.2012 20:05

Писна ми от смешни фенове на сити и всичките им фенове са на по 11,12,13,14 години и са им фенове от 1 година по точно от когато взеха титлата на Англия.

Juan_Mata10
22.08.2012 00:37

Точно пък ти си навсякъде и си ми един от най-противните фенове на Юнт заедн ос оня Аднерсон и Страхо

man_unitedboy6
21.08.2012 23:20

да бе пич знам просто казвам

mario93
21.08.2012 22:43

Аз не съм писал такова нещо

lubodankov
21.08.2012 22:40

Пожелавам ви $успех$ но трудно.За голям клуб и фенска маса Юнайтед вади пари най-много от всички клубове но гадните американски еврей изкат да цоцат още.

man_unitedboy6
21.08.2012 22:36

не сме най-великия отбор в света за мен в света са реал мадрид не съм им фен но е така иначе недейте да мислите че кагава не става само от един мач

NaskoLampard
21.08.2012 22:30

Постепенно започваме да показваме все по добра и по - добра игра от ерата Абрамович обаче сме определено най - добре , а и не само тогава от 80-тте години до когато ни пое Абрата сме определено доста добър отбор *smile* !!

NaskoLampard
21.08.2012 22:28

Ще станем най - великия клуб скоро , не в света а във Висшата лига (надявам се) *smile*

lubodankov
21.08.2012 22:27

Ти искаш да кажеш че Челси е най-великия клуб в света с 4 ВЛ и 6 ФА

mario93
21.08.2012 22:26

Точни и за това отговорих на Premierleague9 във форума на Юнайтед,защото се оплака,че сме се подигравали на загубата.Защото те правят същото,а като е на тях им се подиграват им е кофти.Еми не става така д***ета.Подай му пръст,ще ти отхапе ръката

mario93
21.08.2012 22:23

Добре имайте си ги,ама не изопачавайте нещата

NaskoLampard
21.08.2012 22:22

Така е всеки фен на Юнайтед влиза и се подиграва как даден отбор е загубил , а на следващия ден , какво ставаа *lol* *lol* Юнайтед губи , междо другото пак да не забравя много поздрави от Фелайни *lol* *lol* *smile* (ШЕГУВАМ СЕ) !!

lubodankov
21.08.2012 22:21

Така е, но Юнайтед е религия, имали сме 2 харизматични мениджъра и 2-та са сърове и двамата водят отборите си с магия.Затова Манчестър Юнайтед има 700м. фенове *wink*

mario93
21.08.2012 22:18

Говора като цяло,не само за теб

Premierleague9
21.08.2012 22:17

Аз кога съм влизал в темите на отборите ,които са губили мач? Влезнах в статията на Ливърпул едниствено за да видя головете от мача.

mario93
21.08.2012 22:13

В Англия да ама не и в Света?Както се опитват да го изкарат,твоите колеги от Юнайтед

lubodankov
21.08.2012 22:09

Имам много приятели левскари който са много глупави.Тебе не те познавам може и да има малко мозък останал в тебе но Юнайтед е най-успешния отбор в Англия.Малко глупаво ми е но да ти припомня-19-ВЛ-11ФА-7-КК

mario93
21.08.2012 22:03

Хахаха.забавен си.Какво да говорим за Юнайтед,че като спечелиха 19 титла и си повярваха,че са най-великия клуб на света

lubodankov
21.08.2012 21:58

УОУ, великия челси толкова фенове(предимно на Левски)по целия свят, аве ко си приказваме Челси е най-великия клуб, другите могат само да си мечтаят да достигнат нивото на Челси

mario93
21.08.2012 21:57

Махни го то комик Premierleague9 той не знае защо се е регистрирал.Пише все едни той е основал Юнайтед и го пази като наследство.Разбери в този свят,не е единствен отбор Мачестър Юнайтед,има и други клубове,и не означава че сте прелигировани,към подигравки.Защото при всяка загуба на отбор от Топ4 сте във статията да му се пресмивате

NaskoLampard
21.08.2012 21:50

Остави ги човек явно още им е зле от вчерашната загуба *smile* междо другото Premierleague9 много поздрави от Фелайни *lol* *lol* !! *smile*

chelsea_marinov
21.08.2012 21:37

И аз мога да кажа за смешните фенове на юнайтед същото защото в тоя сайт един свестен фен на юнайтед не съм видял.

Premierleague9
21.08.2012 21:31

Мога да кажа абсолютно същото за повечето фенчета на Челси.

NaskoLampard
21.08.2012 20:09

Няма какво да спориш с такива пубери , като знаеш , че до 2 3 години и те ще разберат , че парите започват да свършват и то започват да свършват точно заради титлите който НЕ ПЕЧЕЛЯТ ! *smile*

NaskoLampard
21.08.2012 20:07

Така е за жалост , аз до сега да ти кажа честно в този сайт не съм видял и един фен на Манчестър Сити който да е фен на отбора повече от 1 година !!!

chelsea_marinov
21.08.2012 20:07

За кое да плача?

NoisyNeighbour
21.08.2012 20:05

Плачи пикльо, плачи *smile*

martinchoooyyy
21.08.2012 20:01

Хаха ами ти видя че взеха ВЛ с гол в последната минута и тука се правиш на голям уж че си им фен ... айде моля ти се .
Изброй си на ум 10 играчи от състава на Шити без да се запънеш и сам ще разбереш колко си им фен

blue4ever
22.08.2012 15:02

от Уикипедия и аз мога хаха

chelsea_marinov
21.08.2012 20:20

Гледам Висшата Лига от 2004 година бях фен на Реал Мадрид преди да започна да разбирам този спорт напълно и през 2005 година станах фен на Челси и до сега си държа на тях а ти дето се мислиш за 19 годишен много се лъжеш напиши си реалната възраст виж мен на 16 години съм който каквото иска да казва аз съм до Челси поради много причини но най вече заради играчи като Дрогба,Лампард,Чех,Тери и Гудьонсен и ти ще ми казваш аз от кога съм гледал Висшата Английска Лига що не се гръмнеш някъде?

NoisyNeighbour
21.08.2012 20:08

Отиди да провериш : )) Те не са от 1 сезон палячо толкова си гледал ти ВЛ хаха смешен *lol*

chelsea_marinov
21.08.2012 20:06

Каза 8 дечко в Уикипедия само 8 ли има я провери на ново.

NoisyNeighbour
21.08.2012 20:04

Хаман, Васел, Шмайхел, Райт-Филипс, Мартин, Валери, Роби, Сун-Джи Хай още ? На вас ви е лесно вие смешния състав след 30 години се сетихте да го смените : ))

martinchoooyyy
21.08.2012 20:00

Да бе много са добри . Ще ви видим пак тази година .. ще отидете в ЛЕ да втори път ?

NoisyNeighbour
21.08.2012 20:02

Нека започнат мачовете и да си говорим : ) Празни приказки от автобусаджий не ми се слушат *smile*

ynwaLFC
21.08.2012 19:30

Хаха каквото и да приказват фенчетата на Сити относно всички грандове Сити ще си остане средняшки отбор нищо,че арабите наливат пари ! Дори и Ливърпул,който сега е в застой е по-велик от Арсенал,Сити,Нюкасъл и Тотнъм ! Според мен този сезон крайното класиране трябва да бъде 1.Юнайтед,2.Сити,3.Челси,4.Ливърпул (ако си оправят играта),5.Нюкасъл,6.Тотнъм и 7.Евертън и т.н.

rollingstones
22.08.2012 05:50

Пуу най-накрая един сериозен коментар, щото досега само се смях *lol* Как фен на Юнайтед и фен на Сити се съюзиха срещу фенове на Челси *lol* Е тва е съсхъс и сърце да спориш *lol*

NoisyNeighbour
21.08.2012 19:58

Аз да не съм теб пикльо пуснал си телевизора видял, че печелят ШЛ и си им фен : ))

NoisyNeighbour
21.08.2012 19:58

Ако ако друг път няма да ви се случи : )) И кво като предлага сега дори резервите ни са по-добри от вас хаха

chelsea_marinov
21.08.2012 19:56

Вярвай си фен си им от 1 година не си прави илюзии че дори и ти не си вярваш.

panew
21.08.2012 19:56

Ако не беше, ако не беше ... всичките фенчета на Шити ще си останат и за в бъдеще с това "ако", защото ще си мечтаете да постигнете нещо в Европа. И за какво да си мечтаем, като рано или късно трябваше да се случи вече. Последните години имахме или малшанс или ни орязваха съдиите, но въпреки това пак стигахме много далеч в ШЛ. Сега вече като я спечелихме, ще мислим за 2-ра, докато Ман Шити ще се бори за 2-ро място в групите. Добре, че онзи кавал Мансур дава оферти за над 200 000 на седмица, иначе никой играч не би отишъл в тоя средняшки отбор.

NoisyNeighbour
21.08.2012 19:54

Фен съм им още преди да дойдат арабите : ) Първия английски клуб който гледах, още като играха Анелка, Синклеар, Бартън, Роби, Райт-Филипс тогава клуба не беше мерило, а сега дойдоха хора да направят точно това и ако продължават ще си избият всяка стотинка вложена в клуба *smile*

chelsea_marinov
21.08.2012 19:52

True story!

sa6etoo
21.08.2012 19:46

Добре ве мой виж се кви ги пишеш.. Челси това Челси онова а че твоя отбор наля милярди за 12 месеца не е нищо нали щот е за твойто отборче така ли? Т и от кога си фен на Сити а? Или по точно ми кажи причината поради която си им фен? Може би титлата от миналата година? Погледни истината леке твоя отбор дори и на 1-во място има доста хляб да изяде за да стане истински шампион! Ливърпул и да изпаднат ще са по велик отбор от твоя!

NoisyNeighbour
21.08.2012 19:42

Ти пък къде ги слагаш Ливърпул ? Велик клуб с славна история ама .... до там : )) Сити може да са били средняци, но май си разменихме ролите с вашия клуб : ) И какво като наливат пари ? Как по-друг начин един клуб може да се конкурира с другите ? Бахти смешниците ако не беше Абрамович Челси можеше да си мечтаят за ШЛ : )) Вашите странни логики са ми супер смешни, всичко е пари в момента !!

ynwaLFC
21.08.2012 19:36

Единственото нещо,което остана безплатно *sad*

chelsea_marinov
21.08.2012 19:32

Мечти *wink* !

Strraxo
21.08.2012 19:10

И кво мислите че ще минете групите и тази година ли бе?

chelsea_marinov
21.08.2012 19:12

Не се казваме юнайтед или сити дето и от лига Европа ги изхвърлиха като кучета!

Juan_Mata10
21.08.2012 19:10

Значи още се чудя как можахме да изпуснем Синклер и Борини сега вместо да се дават луди пари за нападател и крило можеше те да играят

panew
21.08.2012 18:40

"Манчестър Сити ще купи Скот Синклеър от Суонзи" - пуу деб@, защо ще се прецаква така този младеж, толкова добро крило, сега ако иде при арабите ще си прецака светлото бюдеще. Ще свикне да търка пейката и да му плащат големите заплати, вместо да иде в отбор като Нюкасъл например, където ще има много по-голям шанс за игра

LaFForia
27.08.2012 10:54

Няма да се учудя и ако е фен на ПСЖ *lol**lol* *money**money*

chelsea_marinov
22.08.2012 11:35

Ако беше прочел по нагоре малко и ако беше видял на колко години съм щеше да разбереш преди да стана фен на Челси на кой отбор съм бил фен.Прочети коментар #49 после говори.

LiLN
22.08.2012 11:28

Когато Челси достигнат трофеите на Юнайтед тогава ми ще ми бъде гадно *smile*

rollingstones
22.08.2012 10:55

Оправдания съдията това, съдията онова... Сезона тепърва предстои, миналия е вече минали... затова се казва така *wink* само една справка 19-4, разбирай я както искаш.

dido90
22.08.2012 09:12

хаха сигурно е много гадно отбора да загубиш със 1:6 у дома,да не излезеш от групите на шампионската лига,да се изгаврят със теб във лига европа и да ти вземат титлата от ръцете ти,момченце видяхме ви във понеделник какво направихте без дуспи или червени картони не можете да спечелите мач,ако не си спомняш челси беше 1 от малкото отбори които биха сити о да и ман унд биха сити но благодарение на 12 им играч(съдията)айде наслаждавай се [@link http://www.youtube.com/watch?v=cnPGdK_gfHU]

rollingstones
22.08.2012 08:32

Не ми се обяснявай, миналия сезон го играхте тип "интер" само дето интер направиха требъл с грозна игра, а вие с грозна игра спечелихте ШЛ и стигнахте 6 място *lol*

dido90
22.08.2012 07:05

виждам колко следиш мачовете,2 мач със наполи ако не си гледал челси вкараха 4 гола така че като не разбираш от футбол не говори

rollingstones
22.08.2012 05:47

Прототипе схемата е по-важна от резултата, щото с тази игра която играхте срещи Наполи, Барса и Байерн си бяхте точно паркирали автобуса пред вратата... което е мишкарско *wink*

rollingstones
22.08.2012 05:45

ХАххехаеххаехах 2005 за първи път станахте шампиони *lol* А на бас, че преди това си бил фен на Юнайтед, а моуриньо кат са махна пак стана на Юнайтед, сега като зехте ШЛ пак стана на челси *lol* Така ще си ги менкаш май

chelsea_marinov
21.08.2012 21:33

Знаеш ли как ми пука твоето мнение аз си казвам истината всеки има право на мнение *wink*.

Premierleague9
21.08.2012 21:25

*lol**lol**lol**lol**lol* Сам се лъжеш.

Cvet666
21.08.2012 19:35

хмм да наща логика за жалост е да спечелим ШЛ за да участваме на следващата година ако трябва *lol* ,но също така заедно с Арсенал бяхме единствените отбори от Англия ,защитаващи честта на Англия, докато вас не ви видях нещо в ШЛ след групите...може би защото не ги минахте *lol* но пък и Спортинг ви катурнаха в ЛЕ *lol* стига сте хейтвали *lol*

Johan_Cruyff_14
21.08.2012 19:25

Той ще играе нападателят. *lol*

mario93
21.08.2012 19:23

Теб яко те хвана базе,скато дойде да не надупи отборчето ти ,за разлика от Перси,тои е само на 25 и вкарва също така важни голове

NoisyNeighbour
21.08.2012 19:14

Хаха ако 6то място е високо стойте си : ))

chelsea_marinov
21.08.2012 19:12

Няма да слизаме на земята ние летим на високо и там си стоим.

NoisyNeighbour
21.08.2012 19:12

И да имам кво ? Хаха слезте на земята келеши *smile* Тоя сезон пак ще сте под топ4 *smile*

protype
21.08.2012 19:09

Не е важна схемата,накрая е важен само резултата*cigarette*

chelsea_marinov
21.08.2012 18:54

Фен съм на Челси от 2005 година проблем ли имаш?

panew
21.08.2012 18:52

фен съм на този отбор от време, което Сити са се борили за оставане в Чемпиъншип, затова може да си траеш.

NoisyNeighbour
21.08.2012 18:49

А ти от кога си фен ? Откакто взеха ШЛ или от времето на руснака *smile*

panew
21.08.2012 18:47

Обади се и още един фен на Манчестърските калъфи, който е "фен" от 2010-11 год. на гадните арабчета. На кой футболист сме развалили кариерата искам да ми кажеш? На никой.

chelsea_marinov
21.08.2012 18:47

Точно минете групите манафи.

panew
21.08.2012 18:44

Радвам се като видя как някой смешник хейтва, защото благодарение на прекрасната ни защитна игра с/у Барса си осигурихме финал и след това спечелихме ШЛ. Айде поздрави и дано минете поне груповата фаза тази година

NoisyNeighbour
21.08.2012 18:44

Вие щото не разваляте кариерите на играчите хаха...

chelsea_marinov
21.08.2012 18:44

Евертън 1:0 юнайтед! Завиждай клоун.

Strraxo
21.08.2012 18:42

И Кавани ако отиде в Челси ще си прецака кариерата с тази схема 9-0-1*stop*

chelsea_marinov
21.08.2012 18:42

Още когато беше в Челси не трябваше да го продават но какво да се прави........ *cigarette*

chelsea_marinov
21.08.2012 18:31

Кавани в Челси *beer* хейтърите да започват да пишат Челси колко са велики и че са изкупили пазара давайте чакам *wink* !!!