Кокала: Емил Велев реди състава и определя тактиката

13:24
Кокала: Емил Велев реди състава и определя тактиката
Старши треньорът на вицешампиона на Левски Емил Велев отрече всички спекулации, че новият му помощник Бисер Хаздай реди състава на тима.

"Емил Велев реди състава и определя тактиките за тренировките. Не знам какъв лиценз има Хаздай, знам, че Тони Здравков има лиценз "Про". Мисля, че играчите преживяха загубата от Локомотив София. Надявам се, да не повтаряме повече грешките от тази среща. Надявам се, Левски никога повече да не изглежда така, както изглеждаше срещу Локомотив. Имаме проблеми, но ще се опитаме да излезем с максималния състав. Не вярвам Литекс да е безпомощен както в Бургас. Те са опасни в Ловеч. Не ме притеснява това, че Мъри познава много добре Левски. Нямам ултиматум за този мач. Няма да коментирам изказванията на Димо Момиров, надявам се, утре съдията да свири това, което вижда. Нямам проблеми с нито един футболист на Левски. Фелипе да Коща не си е тръгнал на полувремето на мача с Локомотив", заяви Велев.

Мароканските защитници Юсеф Рабех и Шакиб Бензукан не са в групата на Левски за мача с Литекс.

Бранителите ще останат в София, където ще се готвят за следващия мач на "сините". Травмите и на двамата се оказаха по-сериозно от очакваното и поради тази причина бранителите не тренираха пълноценно тази седмица.

Групата на Левски за двубоя с Литекс:

Георги Петков, Генев, Тиберканин, Сърмов, Г. Иванов, Йовов, Г. Христов, Митрев, Минев, Недялков, Цачев, Зе Соарес, Ташевски, Бистрон, Димитров, Вагнер, Балтанов, Гаджев, Да Коща и М. Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация