Балъков и Бобич се срещнаха с фенове на \"акулите\"

13:50
Балъков и Бобич се срещнаха с фенове на \"акулите\"
В началото на срещата мениджърът на "акулите" Красимир Балъков запозна привържениците на тима с промените, които започват да се осъществяват в Черноморец Бургас и които ще са факт в съвсем скоро време.

От своя страна феновете заявиха, че подготвят мащабна хореография и по-мощна подкрепа на отбора до края на сезона. Представителите на агитката бяха единодушни, че искат да гледат "акулите" във всеки мач така, както изиграха второто полувреме с Литекс. Те споделиха мнение и по-някои проблеми, които ще трябва де се решат в движение.

На срещата бяха обсъдени и възможностите за подкрепа от страна на клуба в осигуряването на по-разнообразна хореография, както и за създаването на фенски артикули, които да обозначават марката "Черноморец Бургас".

В дискусията с феновете, освен главния мениджър на тима Красимир Балъков участва и изпълнителният директор Фреди Бобич, който обясни някои от основните процеси, които ще засегнат пряко по-добрата комуникация с феновете на отбора и ще създадат предпоставки за по-доброто функциониране на движението на привържениците като цяло. Това ще се случи до края на този и началото на следващия сезон.

Представителите на "синята" агитка от своя страна се ангажираха да не се допускат инциденти по време на мачовете, а цялата енергия на фенския сектор да се насочи към мощна подкрепа на отбора, изразена по-различни начини.

От сега представителите на движението мислят за хореографията, която ще съпътства всички домакински мачове на Черноморец Бургас до края на сезона. В това отношение и клубът ще помогне за осигуряването на част от необходимите атрибути.

На следващата среща феновете ще излязат със свои конкретни предложения за осигуряването на материали за агитката по време на футболните мачове на Черноморец Бургас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация