Нападател от Нигерия ще става \"акула\", чака се и хърватин от Бундеслигата

18:55
Нападател от Нигерия ще става \"акула\", чака се и хърватин от Бундеслигата
Винсент Торис Ажува е името на нигерийския футболист, който играе на поста централен нападател. Винсент е национал и голмайстор на Нигерия във възрастта до 20 години. Отличава се с високия си ръст от 185 сантиметра и изключително здравата си физика. Той ще бъде на проби около две седмици в тима ма Черноморец Бургас, преди да се реши дали да остане в отбора.

Красимир Балъков обяви пред журналистите, че това става резонна практика в „Черноморец” и до края на сезона още доста футболисти ще преминат пробен период, което не означава обаче, че те ще подпишат договори с тима. През следващата седмица още един футболист ще пристигне в Бургас. Той е с немски паспорт, а по произход е хърватин и е играл във водещ отбор на Бундеслигата.

Балъков не обяви конкретно името на футболиста, както и позицията на която играе, но обеща че когато неговото идване в Бургас стане факт, медиите ще бъдат информирани незабавно за всичко което ги интересува и е свързано с играча.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Aeonflux
19.04.2009 22:31

Ей нафта,я си гледай отбора,че много ви се е разтекъл мазута напоследък!

samo_nafta
17.04.2009 13:10

поредната грешка на неопитния макар с голямо име трениор на шарана.Този чернокож футболист ще е поредния Джеиоба и ще си замине или следващия или в края на този сезон.

vladimir_vn
16.04.2009 20:26

Поредния анонимен чужденец , който ще мине и замине от първенството ни без да се запомни с каквото и да е ! Мислих , че Балъков ще иска да развива школата на тима , а не да купува подобни недоразумения ...