Батков: Феновете са шамарени от жените си, после освиркват нас

16:06
Батков: Феновете са шамарени от жените си, после освиркват нас
Собственикът на Левски Тодор Батков направи интересен коментар за феновете на тима, които го обиждаха след фиаското срещу Локомотив София, както и за родните запалянковци по принцип.

"Моля нашите привърженици да прояват разбиране. В края на краищата минах 50 години и надали очакват да реагирам по някакъв глупав начин на тези освирквания. Защо не освиркват футболистите? Защо мен ме освиркват? Някому нещо дължа или данъци не съм платил? Играчите са осигурени, което ми се отдава изключително трудно", започна Батков в изказване пред "168 часа".

"В края на краищата всеки има нерви. Искат да се върне Мъри. Той си има достатъчно предизвикателства. Пожелавам отборът му да се класира за евротурнирите. Те са сериозен тим с традиции. Най-голямото му изпитание ще бъде ЕЙРЕ. Да вдигне националния отбор в този тежък момент", продължи Батков.

"Покрай Левски обиколихме половината европейски държави и грандове. Такова чудо, като отношение на нашата публика към гостуващия отбор, техните фенове и ръководството, няма никъде. Имам чувството, че голяма част от хората, които посещават мачовете, идват, за да избиват комплекси. Сигурно жените им ги тормозят и не смеят да гъкнат пред тях. За това идват на стадиона и започват да нареждат. Всичките дюдюкания, подсвирквания и обиди са нещо грозно. Като няма кого да обиждат, минават на своите хора", коментира Батков.

"Стремя се да посещавам колкото мога мачове на Левски в провинцията. Правя го с голямо неудоволствие. Винаги ще се намерят някакви, които 90 минути ще ми врякат на главата. Нормално ли е, когато отидеш на кино или театър, да крещиш така? Лошото е, че това се предава на младите. Голяма част от сериозните родители не позволяват на децата да идват по стадионите. Хвърчат бомби, гранати и какво ли още не", кахъри се собственикът на 25-кратните шампиони Тодор Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mario1914
17.04.2009 00:19

Getcatta-разбирам те.Вие наистина сте го гледали този филм,не един и два пъти.Хубаво че се продадохте,може да е "Титан",може да събира боклуци,но в крайна сметка боклука го взима боклук,нормално. *wink* Колкото до Патков-такъв "дебил нема"!Явно със Сашката си имат някакво съревнование-кой е по,по,най.....голям олигофрен.Това е от позицията ми на фен,но от позицията ми на нормално трезвомислещ човек...Ние сме за бой-защото позволяваме това да се случва!

stef_sh
17.04.2009 00:05

Такива хора в Българския футбол нетрябва да има! Неможе да си собственик на някой отбор и така да говориш за феновете си !!! Всички се подигравахте на ТИТАН като взеха ЦСКА и започнахте да ръсите простотии от сорта "ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК ВСЕ ПАК ПРИ ВАС РАБОТЯТ МНОГО ЦИГАНИ" е работят много цигани обаче ТИТАН до момента са направили 100 повече неща за ЦСКА от колкото ТОМОВ ..... Ще се радвам БАТКОВ МУСТАКАТКОВ да се махне от Българския футбол и Левски да ги купи някой сърцат Левскар все пак нивото на Българския футбол трябва да започне да се дига!

и пак казвам неможе Собственика на Левски да говори така за феновете си!

Getcatta
16.04.2009 21:45

Почна се, ще го играем обидени а после справедливо възмутени ще продадем отбора...този филм сме го гледали... *wink*

idol_bg
16.04.2009 20:40

Интересно къде ги видя адвоката тия традиции в Ловеч.Техните успехи датират от 10-на години насам.Единствените традиции които има бившия Осъм,а след туй и ЛЕКС,са да играе ролята на асансьор.От Б група в А група и обратно.Ако запазят това ниво още поне 20 години...тогава ще могат да говорят за някакви традиции.

drummer
16.04.2009 20:29

Защо бе, адвоката си е много прав. *sick* Това е ...дереджето! Може ли, такава неблагодарност...? В края на краищата човека има орден Стара планина! *lol*

AriesBG
16.04.2009 19:20

Батков прави същото като политиците.Демонстрира също като тях безпардонна арогантност.Осрал си се осрал ,трай си.Има една дума характерна за тези хора "първенюта".Много търпеливи сме всички към тях....а те мачкат,мачкат....

choc30
16.04.2009 18:46

мръсен долен алкохолизиран комсомолски юристконсулт отивай си час по-скоро, защото СИНЯТА ИДЕЯ ще те помете!!!!!!!!

roommen
16.04.2009 18:27

Е такава наглост имаа само в БГ , Томов-Батков един дол дренки .Явно пак сме прекалили с къркачката.Бил обиколил Европа е браво поне си каза човека че е бил на разходки , да не си играл ти в мачовете .Мисля че вече е крайно време да напуснеш любимият клуб и да те замести някой по амбициозен и переспективен човек на който сърцето е синьо на във формата на $$$ .

UltraBlueHool
16.04.2009 18:02

тъпото 13 годишно комплексирано Леке не спря да пише в темите на Левски, а и не мисле да спира.Препоръчвам му да ходи малко по мачове в Кочин парк не да седи само пред компа и да нарежда,а относно Батков усещам че ще плаща още и още глоби заради феновете докато не му свършат парите и не се махне от Левски!

Futbulfen
16.04.2009 17:43

Тоя тапанар вече не знае к'во говори.Как може да говориш така за нас феновете на Левски при положение,че си се издънил толкова жестоко..гониш Мъри,гониш Наско,слагаш Вуцов и за капак после оставяш Велев *sick* Опитахме се да се абстрахираме от т'ва и да подкрепяме Левски..на стадиона идват 10 000 души и виждат как Левски е унизен на Герена,не кой да е стадион,а на Герена *evil* Тая публика дето е навсякъде с отбора и подкрепя тия лигльовци,повечето от които само разхождат фланлкета заслужава повече..тоя тапанар да се осъзнае защото търпението вече започва да се изчерпва

leketoo
16.04.2009 17:40

*lol* Ей комплексирани кейнефаджии! Батков ви е разбрал, а вие не го проумявате. Хубав президент, голям човек, даже и орден Стара планина му дадоха. *sick* Ами няма кво да се добави, всички WC-кари да внимават като ги шамаросват жените им да не им откачат рогата *joking*

samael
16.04.2009 17:28

Нормално ли е, когато отидеш на кино или театър, да крещиш така? *smile* Страхотно сравнение. *sick* Да ходи на театър ,като му е шумно! *joking*

peshky_
16.04.2009 16:52

еба мааму затваряйте го тоа в лудница че не спира да ръси глупости баси малоумника е тоя няа такъв просто *sick* вече немоа го глеам тоа *angry*

bobifootball
16.04.2009 16:46

Олеееееееееее хептен я оплескахме сега.Доколкото разбирам от адвокатски пледоарии настоящата звучи по следния начин-феновете ни са такива некадърници и комплексари щото всички са под чехъл, жените им ги бият, тормозят и малтретират и като доидат на стадиона да гледат ОТБОРА НА НАРОДА започват да си го изкарват на мен.
Смятам, че по велико безумие във футбола от настоящото изказване на мустакатото говедо просто няма.УЖАС *sad*