Фредрикстад – Аалесундс, спечелен

17:43
Фредрикстад – Аалесундс, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:
м. Август: 12 познати от общо 25 мача - 48%

► Залог на деня за 26.08.2012 г.

ФредрикстадАалесунд, 20:00 часа

Директен сблъсък между два тима, които са преки конкуренти в битката за оцеляване в норвежкия елит. Фредрикстад е на цели 5 точки от заветното 13 място на което, ако отборът финишира в края на сезона, то със сигурност ще се спаси. Това обаче може да се случи доста трудно, ако тимът на домакините разчита на изявите си в отбрана. Той е вторият тим допуснал най-много голове на собственият стадион. Неговият съперник днес Аалесунд също притежава дантелена защита, но успява да се задържи извън опасната зона поне за сега изцяло благодарение на игровият си стил в атака. Гостите залагат на дълго владеене на топката и на пасове зад гърба на противниковите отбрана и така често успяват да изненадат съперниците си и то главно когато са домакини. След изиграването на вчерашните срещи от този кръг Аалесунд се оказа единственият тим без победа в гостуванията си до тук. Днешният съперник е един от най-удачните предвид споменатия игровия стил на гостите и класата, която ще предложат домакините за да се премахне тази нула в статистиката им. Който и да спечели трите точки тук, то ще бъдат със стойността на шест, защото са взети от пряк конкурент в борбата против изпадане. Вкъщи Фредрикстад играе доста открито, но предимно губи срещите си, а когато печели бележи по няколко гола. Днес домакините ще са принудени да атакуват на всяка цена и при наложения стила на Аалесунд вероятно гостите ще имат и те доста шансове да се разпишат. Аалесунд също се справя доста колебливо в отбрана до тук независмо дали е домакин или гост като е допуснал 24 гола в 19 срещи. Всичките тези факти плюс точковите активи на двата днешни съперника подсказват техните намерения те да се търсят три точки, които ще бъдат и с по-голяма стратегическа стойност. Последните 3 срещи между тези съперници неизменно завършваха с успех за опцията за над 2,5 гола в тях.

► Прогноза: Над 2.5 гола - коефициент - 1.83

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Shmarky
29.08.2012 03:50

Ай стига, оооо шит ! ;д Какво виждат очитв ми, 3 поредни хванати мача, о.О сънувам. ! ;д