ЦСКА иска Чавдар Янков, Манчев и Лазаров казват сбогом на \"Армията\"

08:13
ЦСКА иска Чавдар Янков, Манчев и Лазаров казват сбогом на \"Армията\"
ЦСКА работи сериозно по лятната си селекция още преди края на настоящия сезон. "Червените" са хвърлили око на Чавдар Янков, който в момента е състезател на Хановер 96, съобщава "7 дни спорт". От "Армията" са се свързали с хора от щаба на немците, за да разпитва за условията, при които футболистът може да заиграе при шампионите.

Янков е твърда резерва в Хановер 96 и най-вероятно не влиза в сметките на тима за следващия сезон. Престоят на Чавдар в германския тим бе съпътстван с контузии и българският национал не успя да се наложи.

"Действително имаме интерес към Чавдар. Той е футболист с доказани качества и при всички случаи ще бъде полезен за нашия тим", призна човек от ръководството на ЦСКА.

Янков има действащ договор с Хановер 96 до лятото на 2010 година. По всяка вероятност той ще бъде прекратен по взаимно съгласие и така от ЦСКА няма да платят и стотинка за Чавдар. Германците обаче все още не са дали ясен отговор дали ще пуснат българина. Ако това стане, бившият футболист на Славия вероятно ще се присъедини към "червените" през лятото.

Същевременно, двама от най-опитните си играчи на ЦСКА Владимир Манчев и Здравко Лазаров, вероятно ще кажат сбогом на "Армията" през лятото, пише още "7 дни спорт".

Новата стратегия на тима предвижда подмладяване на отбора и включване на повече юноши в първия състав. Манчев все още се възстановява от тежката контузия, която получи в края на миналата година. Нападателят ще пропусне и цялата лятна подготовка на шампионите.

Съществува и вероятност поне двама нови играчи от Испания да подсилят "червените" през летния трансферен прозорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arestigabe
19.04.2009 20:13

Каквото и да значи абревиетурата ЦСКА е запазена марка на един от най-титулуваните отбори в бг и такива идейки за промяна на името са неуместни *smile*

brickbat
17.04.2009 10:02

искам да попитам феновете на цска какво означава абривиатурата на тяхния любим отбор - цска. Защото ако е това което си мисля - ние армия нямаме. Не е ли време да се смени това име. *thinking*

RUSSIA_FAN
17.04.2009 08:18

Да....отпределено Хуан Апересидо беше много качествен футболист и дано успеем да си го върнем,но като гледам сега играе в Катар,а там парите са ужасно много така че се съмнявам да се върне *wink*

MeToDueB
17.04.2009 08:16

Искам да си върнем НЕИ, защото той беше най-класния чужденец нападател от години насам