Левски сменя състава за дербито

11:12
Левски сменя състава за дербито
Куп промени ще направи в титулярния състав на Левски Емил Велев за мача с Литекс. Срещата от 22-я кръг на "А" група е днес от 18:00 часа на Градския стадион в Ловеч.

Треньорът на "сините" е принуден да извърши рокадите по различни причини. Аут заради травми са мароканците Юсеф Рабех и Шакиб Бензукан. Те не попаднаха въобще в групата за Ловеч. Същото се отнася и за десния бек Живко Миланов, който се възстановява от травма на коляното, и за един от най-класните футболисти тази година - Жоазиньо.

Литекс излиза за задължителна победа срещу Левски след лошата загуба с 1:3 от Черноморец Бургас на стадион "Лазур". Уилфред Нифлор вероятно ще води атаката, подпомаган от Дока Мадурейра и Том. На вратата на домакините ще пази Урош Голубович. Сърбинът сменя неубедителния в Бургас Тодор Тодоров.

СХЕМИТЕ
4-4-2 се очаква да е подреждането на ловчанлии срещу "сините", с оглед отсъствието на Ивелин Попов.

Куп промени обеща да направи Емил Велев в тима след загубата от Локо София. Кокала едва ли обаче ще променя схемата 4-3-3.

КОНТУЗЕНИТЕ
Ивелин Попов е аут до края на сезона, което е сериозна загуба за ловчанлии.
Рабех, Бензукан и Жоазиньо са с травми в Левски.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ
Литекс бе победен с 3:1 от Черноморец в Бургас. Левски загуби с 0:3 от Локомотив София на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xumuk
17.04.2009 16:11

явно или вси4ки сте болни или много заблудени.сас тази игра Левски няма как да стане нито 6ампион нито за вземе купата ако няма уговорени ма4ове.при ЦСКА нещата са нещо подобно,само 4е досега неса играли сас силен саперник.

Kalinho
17.04.2009 16:03

Литекс не биха се оговорили с Левски най - малко заради гриша ганчев а и в този мач дори и равен си мисля, че ще стигне на левски за титлата с оглед на оставащите мачове, е разбирасе ако всички се играят реално.
А и да не забравяме, че може би най - добрите полеви футболисти в момента са контузени

mite80
17.04.2009 14:24

Левскари сме и Левскари Ще си останем завинаги. За това да подкрепим отбора И не искам да си помислям и за уговорка. Още ми е в главата Мача м/у ц(*ка и литекс 1999 , когато ловеч поведоха 2:0 на полувремето, апосле легнаха и паднаха 3:2 за да станат чорбарите шампиони. Така , че никакви уговорки с това селско отборче.

roommen
17.04.2009 14:23

Не мисля че ще има уговорки в мача , Литекс винаги са играли силно срещу Левски .На Гришата чорбата са му на сърце и силно се съмнявам да даде мача в ощърб на червените , по-скоро Мъри да направи нещо непрофесионално - май дните при оранжевите са му преброени .

Gratisi
17.04.2009 13:52

Мач ъв който всичко е възможно.Надявам се Левски да победи,иначе първенството се обезсмисля.

manolov_bz
17.04.2009 13:52

Futbulfen няма много логика в това,което казваш,тъй като Левски и да спечели днес,няма как да даде купата на Литекс,тъй като няма,гаранция че ще получи нещо в замяна.Левски ще спечели днес по честен начин,след което пак по честен начин ще спечели и купата и първенството. *smile*

Futbulfen
17.04.2009 12:35

Мисля,че ще си вземем мача в Ловеч,но в същото време ми минават едни уговорки през главата..и двамата треньори са на дузпата.Ние си бием днес и даваме купата на Литекс..по този начин и Велев и Стоилов ще са доволни.Дано да греша за второто,Левски да спечели мача на терена и естествено да си вземем купата

gonzo86
17.04.2009 12:23

мача е 0 на 2.Лично аз не вярвам да има уговорки.САМО ЛЕВСКИ

qari
17.04.2009 11:57

Ръководствата на двата отбора трябва да са луди,ако не са се разбрали,днес Левски да бие,а за купата жеста да се върне.Чудо ще е ако Литекс победи,Х-а е напълно изключен