Любо Пенев: Левски може да стопи преднината ни

11:39
Любо Пенев: Левски може да стопи преднината ни
Старши треньорът на шампионите от ЦСКА Любослав Пенев определи Пирин Благоевград като добър отбор, с играта на който е запознат отлично. Наставникът на "червените" потвърди, че бранителят Йордан Минев ще пропусне двубоя заради лека контузия.

"Гледах на живо мача с Пирин за Купата на България, също така съм наблюдавал почти всички мачове на благоевградчани от началото на сезона. Смятам, че отборът играе добре както при сегашния си треньор, така и при предишния. Разбира се, ние излизаме за победа и мисля, че ще я постигнем. Групата за двубоя ми е почти ясна, но все пак има някои неизвестни, като категорично ще стане ясно след днешната тренировка кои ще влязат в групата. Минев няма да вземе участие утре зарази лека контузия, която не е сериозна, но ще го запазим за сряда", коментира Пенев.

Треньорът на "армейците" сподели още, че не трябва да има успокоение в редиците на ЦСКА заради лидерската позиция.

"Смятам, че моите момчета трябва да играят на максимума от възможностите си, така както го правят на тренировките. Не може да има спокойствие заради това, че водим с 4 точки, защото тази преднина може да бъде стопена от Левски. Все пак нашата цел е да задържим лидерската си позиция до края на първенството. Интерес към Чавдар Янков няма, мислим вече за лятна селекция, защото нашата цел е да се представим добре в Европа, а това разбира се минава през титлата. Наблюдаваме футболисти и от България, и от чужбина, но засега няма нищо конкретно. Относно лятната подготовка, почти всичко е организирано", завърши Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Aeonflux
17.04.2009 19:22

но на практика...Ще излезе първи,отново!

Hustler01
17.04.2009 15:04

На теория може да стопи преднината, но на практикааа... *joking*