Илиан Илиев не осъди Гаджев и Опоку

10:29
Илиан Илиев не осъди Гаджев и Опоку
Треньорът на Левски Илиан Илиев "благослови" спречкване по време на тренировка. Поводът - инцидент между Владимир Гаджев и Агиеманг Опоку във вторник, съобщава "Труд".

"Не е станало нещо сериозно - прояви се Илиан като почитател на бойния дух. - Вярно, сдърпаха се, но показаха, че са живи хора и имат характер. Не е приятно, но все пак е по-добре да се сдърпат, отколкото да ходят с наведени глави. Не казвам обаче, че трябва всеки път да се бием. Въпреки всичко си има вътрешен ред, правилник."

Гаджев и Опоку си скочиха във вторник, но без бой - всъщност се получи ситуация, която далеч не е рядкост след сериозни шпагати в подготовката. Точно седмица по-рано, пак във вторник, обаче същите двама се спречкаха за първи път. И в двата случая отнесоха глоби, но без по-сериозни наказания като временно вадене от подготовката или от групата за мач. Говори се, че санкциите са между 500 и 1000 лв.

Очаква се след операция Даниел Димов да се върне в състава за мача срещу Черно море днес от 20 ч на стадион 'Георги Аспарухов". По план Гаджев и Опоку също трябва да бъдат в групата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация