Касано отново в ролята на лошото момче

15:18
Касано отново в ролята на лошото момче
Не мина много време и Антонио Касано отново демонстрира своят темперамент, след като бе въвлечен в два инцидента по време на тренировка. Касано бе изненадата в селекцията на Донадони за Евро 2008, като бе предпочетен пред нападателя на Милан, Филипо Индзаги.

Докато някой поставят под съмнение гениалността на нападателя на Сампдория други смятат, че самото негово участие крие огромен риск. Резките темпове на смяна в неговото настроение и славата на лошо момче могат да попречат за обединението на футболистите в едно цяло по време на тренировка.

Тези страхове намериха своето потвърждение, след като Касано обезумя по време на подготовката в Австрия. 25-годишният играч реагира бурно при едно опасно влизане в краката му от страна на Джорджо Киелини, преди да продължи да сипе ругатни върху защитника на Ювентус, който вчера сподели, че е тъжен от случилото се с Фабио Канаваро.

Касано не спря до тук, като буквално минутки по-късно налетя върху друг защитник, в случая Андреа Барзали. За щастие новият играч на германския Волфсбург остана невредим.

Треньорът Роберто Донадони прекъсна за кратко тренировката, като се опита да внесе спокойствие, но настроенията се прехвърлиха в съблекалнята по-късно. По-голямата част от играчите изразиха гласно негодуванието си от поведението на своя съотборник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ton1to
07.06.2008 02:06

Ахахаха и да си мечтаете Роналдо никога няма да дойде при вас!!!Може би злобееш защото си видел с каква п**ка се занася

tayfun94
04.06.2008 15:59

браво на момчето.освен че има спортна злоба има и талант.по е добре да е лошо момче отколкото да е гей като кристиано роналдо!!!!!! САМО LIVERPOOL и REAL MADRID
Роналдо да не идва в РЕАЛ гейове не щем!!!!!!!!!!