Абъристуит – Бангор Сити, загубен

16:13
Абъристуит – Бангор Сити, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 2 познати от общо 3 мача - 66.6%

► Залог на деня за 04.09.2012 г.

 

Едно от малкото европейски първенства днес, в което може ясно да се дефинира фаворитът в конкретната среща. Тук един срещу друг се изправят най-слабият домакин от изминалия сезон Абъристуит (2-3-6) срещу най-силния и резултатен гост Бангор Сити. Този сезон по всичко изглежда, че тенденцията ще се запази, защото до момента домакините освен, че нямат победа в първенството и са загубили 2 от 3 срещи са инкасирали и 10 попадения. Седем от тези попадения на 01.09. им отбеляза днешният им съперник Бангор Сити, който тогава обаче беше домакин и победи с резултат 7:1. Домакините почти винаги са участници в битката за оцеляване и трудно се противопоставят на тимове, които са претенденти за титлата, какъвто безспорно е тимът на Бангор Сити. Гостите изиграха 11 гостувания изминалия сезон в редовната му част, като оформиха показатели 7-1-3. Тимът по-често печелеше навън, но предвид естеството на футбола в тази страна, губеше гостуванията на преките си конкуренти, което му коства и титлата в крайна сметка. В последните си 6 гостувания на този стадион Бангор има 5 победи и предвид срещата на съперниците преди дни е повече от ясно, че и сега победата за гостите е най-вероятният изход тук. Бангор спечели и двете си домакинства от началото на сезона и загуби единствената си визита с 2:3, което ще го мотива допълнително днес да се разправи пак по безцеремонен начин с наглед любим съперник. Бангор няма проблеми с попаденията, а домакините освен, че срещат сериозни затруднения при изявите си пред собствена публика, се затрудняват и да бележат, което вероятно ще се окаже пагубно за тях срещу един от най-добрите отбори.

Прогноза: 2 - коефициент - 1.57

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация