Томов и Митал поискаха 15 милиона лева от ЦСКА

14:12
Томов и Митал поискаха 15 милиона лева от ЦСКА
Прамод Митал и Александър Томов не са се отказали да вземат пари от ЦСКА. И това е сумата, която е струвал клубът през 2008 г. - около 15 млн. лева, съобщава "Труд".

"За съжаление "ЦСКА-Възраждане" се отказва да преговаря повече с "Титан" - каза изпълнителният директор на сдружението Красимир Георгиев. - Задълженията на ЦСКА са около 80 милиона лева. А само 15 милиона са към групата на Митал. Към нас се обърна Томов. Седем милиона евро са за "Финметал Холдинг", други 190 000 евро са за компания IMF, а останалите 420 000 евро - за "Лира Инвестмънт". Няма никакъв вариант да влезем в ЦСКА, а диалог с "Титан" вече няма. Не си вдигат телефоните. Очевидно смятат предложението си за последно. Ние сме готови да помогнем на детско-юношеската школа. Не сме готови да извадим 20 милиона лева за акциите, седем милиона лева за годишния бюджет и още три милиона за базите. Това не е разумно. Пожелаваме успех на "Титан". При старта на разговорите ни казаха, че дълговете са до пет милиона лева, а се оказаха в пъти повече."

Дългът към Митал няма нищо общо с другите 2 милиона лева, които си търси украинецът Константин Жеваго. Когато "Титан" влезе в ЦСКА, не плати за акции, а прие задълженията като свои. Но очевидно Митал не е спрял да си търси пари. А освен него Александър Томов си гони свои изостанали плащания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BerbaTheBest
06.09.2012 17:36

Тия, които сега трябва да са в затвора много им знае устата! Наглеци!*angry**stop**vicious*

holigan4e
06.09.2012 17:07

Еми според мен лично тая кочина трябва да се закрие не знам за вас.

ub7
06.09.2012 18:29

братле без ЦСКА няма и Левски....